Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Befektetés

Előző oldal 1 2 3 4 Következõ oldal
2017. június 10. 16:38:27Befektetés
Bill Gates és Warren Buffet elmondja a tuti receptet a pénzszerzésre
Bill Gates és Warren Buffet elmondja a tuti receptet a pénzszerzésreA két veterán üzletember szerint egyetlen dolognak kell igazán meglennie a vállalkozókban ahhoz, hogy lecsapjanak rájuk a befektetők.
.
2017. június 9. 22:24:59Makró | Befektetés
0 - A hosszútávú kilátások elég rosszak a tőkepiacokon
0 - A hosszútávú kilátások elég rosszak a tőkepiacokonNULLA! Ennyi lesz kábé a globális tőkepiacokon elérhető passzív hozam a következő 10 évben. Jó esetben reálértelemben, rossz esetben nominálisan.
.
2017. május 31. 13:39:41Befektetés
Tőzsdére mehet a Vapiano
Tőzsdére mehet a VapianoMár idén tőzsdére jöhet az éttermeiről ismert Vapiano.
.
2017. május 25. 13:52:44Vállalatok | Befektetés
Visszatér-e a néma gyilkos a piacokra?
Visszatér-e a néma gyilkos a piacokra?Az elmúlt négy évben elkényelmesedtek a befektetők, hiszen hiába csökkentek a kamatok, még a legóvatosabb bankbetétekkel, megtakarítási számlákkal és rövidtávú állampapír befektetésekkel is pozitív reálhozamot lehetett elérni. Ennek most vége, hiszen az infláció lassan, de biztosan felemészti az ilyen típusú megtakarításokat. Ebben a helyzetben a kisbefektetőknek is növelni kell hozamelvárásaikat és ezzel egyéni képességeinknek megfelelően kockázatvállalási hajlandóságukat is – hívták fel a szakemberek a figyelmet a K&H prémium befektetői klub tegnapi budapesti rendezvényén.
.
2017. május 19. 13:03:28Befektetés
Így lehetne tartós növekedési pályára állítani Magyarországot
Így lehetne tartós növekedési pályára állítani MagyarországotA világgazdaság növekszik, de még messze van a túlfűtöttség állapotától. A vállalati eredmények javulnak, amit követnek a részvénypiacok is. Az optimizmus indokolt, de a részvényvásárlásnál már most nagy jelentősége van az óvatos választásnak. Igaz ez a régió piacaira és Magyarországra is, mert ha a kormányok nem élnek a támogató környezet adta lehetőségekkel, néhány éven belül megtorpanhat a felzárkózás - áll a Pioneer Investments elemzésében.
.
2017. május 17. 16:29:59Befektetés
A csúcson vettél? Nem vagy egyedül
A csúcson vettél? Nem vagy egyedülUtólag nagyon sok befektető fogja a fejét, amikor kiderült, hogy a piaci csúcs közelében vásárolt részvényeket. A kutatások szerint sokan vannak ezzel így, "ennek is megvan ugyanis a pszichológiája".
.
2017. május 2. 11:35:12Befektetés
Nem kérdés, a részvény lesz a nyerő!
Nem kérdés, a részvény lesz a nyerő!A kedvező növekedési kilátások és a gyorsuló infláció miatt nem kérdés, hogy a következő hónapokban a részvénypiacok – ezen belül is az eurózóna – irányába kell mozdulni a megtakarítással rendelkezőknek. Ennek megfelelően a portfóliókban a hangsúlyt a vegyes alapokra, illetve részvényekre kell áthelyezni – tanácsolja a K&H Alapkezelő.
.
2017. március 13. 15:24:21Befektetés
Ekkora vagyona van az újraválasztott Ádernek
Az értékpapírokban bízik a köztársasági elnök.
.
2017. február 27. 21:04:59Befektetés
Elmaradt a felpattanás
A pénteki bezúzás után nem jött korrekció hétfőn.
.
2017. február 16. 14:56:49Makró | Vállalatok | Befektetés
Növekedési meglepetés van készülőben Magyarországon?
Kifejezetten kedvező globális makrogazdasági környezetben indul az év: a bizalmi indexek tempós és viszonylag kiegyensúlyozott növekedést vetítenek előre – hangzott el a Pioneer Alapkezelő ma reggeli sajtótájékoztatóján. A kötvényeknél több befektetési lehetőséget kínálnak a részvények, de az elmúlt időszak árfolyam-emelkedései után nagyon meg kell nézni, mely piacokra fektetünk be. Az USA például már a drágaság jeleit mutatja, Európa még alulárazott lehet, ezen belül Közép-Európában is kifejezetten erős fundamentális alapjai vannak a részvények felértékelődésének.
.
2017. február 3. 11:14:20Makró | Vállalatok | Befektetés | Személyes pénzügyek
Befektetési top10 - mire gyűjt a magyar?
A hazai befektető leginkább általános tartalék miatt, évente több alkalommal és 1-3 éves időtávon növeli megtakarítását. Legígéretesebbnek jelenleg az amerikai részvénypiacokat és a gyógyszerbefektetéseket vélik – derül ki a K&H Alapkezelő országos felméréséből.
.
2017. január 24. 16:04:59Befektetés
Ezen lehet idén keresni a profik szerint
Ezen lehet idén keresni a profik szerintVárhatóan a 2017-es évet is számos bizonytalanság jellemzi majd, hangzott el az Equilor Befektetési Zrt. sajtóbeszélgetésén. A befektetési társaság elemzői szerint a BÉT-en már nem várható további jelentős emelkedés, a devizapiacon viszont sokat kereshet, aki megfelelő időben lép be.
.
2016. szeptember 2. 11:07:59Befektetés
MNB: azonnal törölhetők, akik jogosulatlan szolgáltatás nyújtanak
Törvényi szigorítások nyomán a banki, biztosítási szektorban is azonnal törölhetők a nyilvántartásból azok a közvetítők, amelyek jogosulatlanul kínálnak szolgáltatást, például akkor is, ha egy banki közvetítésre jogosult közvetítő tőkepiaci vagy biztosítási terméket kezd kínálni - mondta Binder István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője az M1 aktuális csatornán pénteken.
.
2016. június 3. 05:55:59Befektetés
Kedvezményesen adja a telkeket Kecskemét
Kedvezményes telekértékesítési programot indít Kecskemét önkormányzata a családok támogatására, a gyermekvállalás ösztönzésére és a városban történő hosszú távú letelepedés elősegítésére - tájékoztatta a város polgármestere az MTI-t.
.
2016. május 10. 13:22:59Befektetés | Személyes pénzügyek
MNB: sokan ellenőrzik az értékpapírszámlájukat online
Akár napi 1500-2000 felhasználó is felkeresi a jegybank februárban indult online egyenleg-lekérdező alkalmazását, eddig 20 befektető jelzett adateltérést, amikor a havi ügyfélszámla kimutatás nem egyezett a jegybanknál lejelentett adatokkal - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
Előző oldal 1 2 3 4 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.