Dosszié

Címkék / Döglött akták / Rbs

2009. november 3. 11:51:55Befektetés
Újabb londoni bankmentés: állami milliárdokat kap az RBS és a Lloyds
A brit pénzügyminisztérium ma délelőtt bejelentette, hogy újabb, mintegy 31,3 milliárd fontos (51 milliárd dolláros) tőkeinjekcióhoz juttatja a Royal Bank of Scotland Group Plc-t (RBS) és a szigetország legnagyobb jelzálog hitelezőjét, a Lloyd’s Banking Group Plc-t (Lloyds).
.
2009. július 21. 13:31:56Befektetés
Az OTP jobb mint az Erste és a Raiffeisen?
Közép-Európa legjobb bankjának nevezte az OTP-t kedden megjelent elemzésében a Royal Bank of Scotland (RBS)elemzője. A szakember szerint a magyar bank főleg nyereségessége és sokktűrő képessége miatt lehet vonzó a befektetők számára, ezért vételre ajánlja a részvényeket - írja a Bloomberg.
.
2008. november 28. 12:19:28Befektetés
Állami kézbe kerülhet a Royal Bank of Scotland többsége
Többségi tulajdont szerezhet az állam a Royal Bank of Scotlandben (RBS), miután a tőkeemelés során felkínált részvények csak töredékére volt érdeklődés a részvényesektől - számol be róla az AP hírügynökség. A cég eredetileg 20 milliárd fontos tőkeemelést tervezett, de a kibocsátott részvényeknek csak 0,2 százalékára volt érdeklődés.
.
2008. október 7. 10:19:21Befektetés
A brit kormány is segélyt nyújt a bankoknak
A brit kormány tárgyal arról az ország bankjaival, hogy 45 milliárd font értékben nyújt segítséget nekik a hitelválság miatt. A pénzből elsősorban a pénzintézetek tőkéjét emelnék meg, hogy a megbízhatatlan hitelek miatti veszteségeiket fedezni tudják - írja a Bloomberg egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva.
hirdetés
hirdetés
.