Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / újbuda

2010. február 18. 14:41:57Befektetés
Lakáspiac: teljes a bizonytalanság, mindenki kivár
Lakáspiac: teljes a bizonytalanság, mindenki kivárEgyre kevesebb lakás épül a fővárosban, és a fejlesztők szerint ha a kereslet megmozdul, úgy 2011-ben akár hiány is lehet az újlakásokból. A jelenlegi kínálati piacon ugyanakkor a vevők vannak előnyösebb pozícióban, és akár 10 százalékos engedményeket is elérhetnek az alkuk során.
.
2009. március 4. 05:29:41Befektetés
Csak a minőségi lakások eladói számíthatnak biztos vevőkre
Csak a minőségi lakások eladói számíthatnak biztos vevőkreMíg a lanyhuló lakáspiaci kereslet már a tavalyi év végi statisztikákban is megmutatkozik, a jó minőségű, kész állapot-közeli lakóingatlanok körében kevésbé érezteti hatását a válság. A kiváló elhelyezkedés, a stabil fejlesztői háttér pedig tovább növeli a lakások eladhatóságát a piacon továbbra is aktív, biztos befektetést kereső, készpénzes vásárlók körében.
.
2008. december 14. 18:29:59Befektetés
Jó üzlet lehet a telek Újbudán
Jó üzlet lehet a telek ÚjbudánSok szakértő állítja, hogy az ingatlan hosszú távú, de biztos befektetési forma, különösen a mostani, hektikusan mozgó devizapiacok és részvényárfolyamok korában. Ugyan a nyereséget nem biztos, hogy azonnal le lehet fölözni, de érdemes szétnézni a telekpiacon is, ahol kis szemfülességgel kiváló ajánlatokat lehet találni. A Lakásmustra most a főváros budai oldalán nézett körül.
.
2008. december 10. 05:49:59Befektetés
Hol érdemes még panelt venni?
Hol érdemes még panelt venni?Itt a válság, kell még valakinek panellakás? – teszik fel sokan a kérdést. Tény, hogy még mindig sok az eladó panel Budapesten és a vidéki településeken is, a leendő vevők erősen válogatnak, az árak pedig nemigen emelkednek a közeljövőben. Sokakat már az meghátrálásra késztet, amikor megismerkednek egy ilyen lakás rezsiköltségével. Temetni azonban nem érdemes a piacot, mivel léteznek egész jó ajánlatok is, például a XI. kerületben.
.
2008. november 27. 05:49:59Befektetés
Megéri Újbudán lakást vásárolni?
Megéri Újbudán lakást vásárolni?Felmérések szerint a fővárosban lakást vásárolni kívánók közel egyharmada szívesen költözne a XI. kerületbe, ami nem is véletlen – változatos lakástípusok szerepelnek a kínálatban a paneltől kezdve egészen a luxusminőségű családi házakig, ráadásul budai viszonylatban elérhető áron. A Lakásmustra most induló, háromrészes sorozata Újbuda ingatlanpiacán néz körbe.
.