Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Készház

2014. július 8. 08:04:59Befektetés
Júliusig 50 készházra kötöttek szerződést
Míg tavaly az első félévben alig kaptak megrendelést a készházépítők, az idén júliusig 50 családi házra kötöttek szerződést - mondta Kárpáti József, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségén (ÉVOSZ) belül működő készházépítő szakmai tagozat elnöke az MTI-nek.
.
2010. február 8. 17:31:59Befektetés
Állami támogatás segíti a készház vásárlókat
A legjobb, A+ energetikai kategóriát elérő új lakásokra négyzetméterenként 25 ezer forint támogatás igényelhető, mivel a készházak "tudják" ezt a jellemzőt, az értékesítésüket segítheti a Klímabarát Otthon pályázat - mondta az MTI-nek Kárpáti József, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) keretében működő könnyűszerkezet építő tagozat elnöke.
.
2009. október 16. 18:21:55Befektetés
Lakástámogatások: környezetvédelmi szempontok szerint kellene osztani
Ausztriában az évi 3 milliárd eurós lakásépítési- és felújítási támogatás legnagyobb részét a környezetvédelmi szempontok szerint osztják szét, a sorban ezt a gazdaságosság és a szociális helyzet követi - mondta Christian Murhammer, az Osztrák Készház Szövetség főtitkára a vasárnap estig nyitva tartó Készház Vásárt kísérő konferencián.
.
2009. április 1. 23:09:59Befektetés
Bemutatták az első magyar aktív készházat
Négyzetméterenként körülbelül 270 ezer forintba kerül az első magyar aktív készház, amely - éves szaldóban - több energiát termel, mint amennyit felhasznál - a házat az építője, a Grand-Ács Kft. mutatta be szerdán a Construma kiállításon a sajtónak.
.
2009. március 11. 17:19:58Befektetés
A készházak árát is emeli a gyenge forint
A készházak paneljeit importáló cégek áremelésre készülnek a gyenge forint miatt, de azok is emelnék áraikat, igaz, alacsonyabb mértékben, akik itthon gyártják az épületeiket.
hirdetés
hirdetés
.