Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Buda

2010. január 29. 11:31:59Befektetés
Így változott meg Budán az ingatlanpiac
Míg a fővárosi lakáspiacon tavaly 30-35 százalékkal kevesebb adásvétel született, mint egy évvel korábban, addig a budai (I., II., XII.) kerületekben ennél kisebb volt a csökkenés, ami részben a területi adottságoknak köszönhető, mondta a Napi Gazdaságnak Szathmáry Zsolt, az OC Budára szakosodott franchise-partnere.
.
2009. augusztus 28. 07:21:59Befektetés
Már Budán is a tízmillió alatti lakásokat keresik
Úgy tűnik, mára a szélsőségek iránti kereslet is elült a fővárosi lakáspiacon, egyedül az igazán olcsó, használt lakások körében tapasztalnak némi mozgást a közvetítők, írja a Napi Gazdaság.
.
2009. április 28. 07:59:32Befektetés
Akár 30 százalékkal is estek a lakásárak a budai és a belvárosi kerületekben
A múlt év végéig stagnáltak a lakásárak Budapesten, de azóta 10-30 százalék áresést regisztrált a Colliers International nemzetközi ingatlanügynökség.
.
2008. augusztus 4. 17:00:00Befektetés
Drága lakásokat találunk a Vár környékén
A budai belső kerületek korábban is viszonylag magas ingatlanáraikról voltak ismertek, így ma sincs könnyű helyzetben az a vásárló, aki az I. kerületben szeretne akár használt, akár új lakást vásárolni: a kínálatot megvizsgálva hamar kiderül, hogy meglehetősen mélyen kell a reménybeli tulajdonosnak a pénztárcájába nyúlnia. A négyzetméterárak magasak, a rezidenciális környezetet valamint a kerület presztízsét meg kell fizetni. A Lakásmustra szétnézett a környéken.
hirdetés
hirdetés
.