Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Duna house

2015. július 17. 11:46:59Vállalatok | Befektetés
A Central Médiás Varga a Duna House igazgatóságába került
A Duna House további növekedésének támogatása érdekében a társaság igazgatóságába került augusztus 1-i hatállyal Varga Zoltán, a Central-Fund Kockázati Tőkealap-kezelő elnök-vezérigazgatója, a Central Médiacsoport Zrt. vezérigazgatója.
.
2013. január 8. 13:04:59Befektetés
Tovább zuhantak a panellakások árai
Tovább zuhantak a panellakások árai2012. utolsó negyedéve a lakásárak visszaeséséről szólt. Az év eleji fokozott piaci intenzitás az első két negyedévében emelkedést, a harmadikban már csak stagnálást tudott okozni, de év végére az elapadt lendülettel együtt az árak is visszaestek a korábbi folya­matok mintegy folytatásaként, derül ki a Duna House friss elemzéséből.
.
2012. július 25. 19:52:58Befektetés
Jön a főszezon: jótanácsok lakásbérlés előtt
Jön a főszezon: jótanácsok lakásbérlés előttKedden kihirdették a felvételi ponthatárokat, így lassan tisztul a kép, ki az, aki csomagolhat otthon és költözhet. Az évnek ebben az időszakában felbolydul a főváros és a nagyobb vidéki városok bérlakás-piaca, szinte alig lehet kiadó lakást találni - olvasható egy szerdán megjelent elemzésben.
.
2011. december 28. 10:01:59Befektetés
Utolsó hét a végtörlesztésre
Decemberben már a tranzakciók harmada "végtörlesztéses" adásvétel. Aki azonban ingatlaneladással kíván élni a lehetőséggel, annak sietnie kell.
.
2011. május 31. 10:10:59Befektetés
Lakáspiac: nem akarnak engedni az árból az eladók
A jelenlegi ingatlanpiaci körülmények - vagyis a gyenge kereslet – normál körülmények közt a kínálati oldalt arra ösztönözné, hogy jelentősen csökkentse az árat. A lakásárak mégsem csökkennek látványos ütemben és ennek sajátos hazai okai vannak.
.
2011. március 21. 13:10:26Befektetés
Duna House: a moratórium után sem lesznek olcsóbbak a lakások
Duna House: a moratórium után sem lesznek olcsóbbak a lakásokNem érdemes a kilakoltatási moratórium végére várni, miután azt múlt szerdán július 1-ig meghosszabbította a parlament, derül ki a Duna House „A moratórium vásárló szemmel” címet viselő elemzéséből.
.
2010. június 29. 12:44:58Befektetés
Az Orbán-csomag részleteire vár az ingatlanpiac
Az Orbán-csomag részleteire vár az ingatlanpiacA később kidolgozásra kerülő részletek határozhatják meg a közelmúltban nyilvánosságra hozott gazdasági akcióterv ingatlanpiacra gyakorolt hatását, azonban a piacnak szüksége lenne egy jelentősebb lökésre, hogy újra be tudjon indulni – áll a Duna House elemzésében.
.
2010. március 19. 11:01:59Befektetés
Éledezik a lakáspiac - most érdemes vásárolni?
Éledezik a lakáspiac - most érdemes vásárolni?A tavalyi visszaesés után az idei év első két hónapjában éledezni kezdett a hazai lakáspiac. Az árak csökkenése lassan megáll, bizonyos ingatlankategóriák esetében rövidült az értékesítési idő, a hitelszigorítások bevezetése előtti időszakban pedig a vártnál is nagyobb mennyiségű hiteligényt adtak be a potenciális vásárlók. Jelenleg az átlagos eladási idő ingatlantípustól és településtől függően 1-6 hónapig tart - áll a Duna House aktuális piacelemzésében.
.
2008. október 11. 17:34:17Befektetés
Nemzetközi piacokat hódítana meg a Duna House
Szeptemberben kezdte nemzetközi terjeszkedését a Duna House ingatlan-hálózat, melynek első irodái Romániában nyíltak meg a múlt hónapban. A távlati cél egy teljes, közép-európai ingatlanközvetítő-hálózat kialakítása, ezért elsősorban a környező országokban nyitna irodákat a cég.
.
2008. szeptember 11. 10:34:39Befektetés
Sebességet válthat az ingatlanpiac
Továbbra is stagnáló árak és bőséges kínálat jellemzi a budapesti ingatlanpiacot a Duna House legújabb elemzése szerint. Az újépítésű lakásoknál tapasztalható némi kedvező elmozdulás, emelkedett a kereslet és az árak is.
.
2008. szeptember 4. 13:19:53Befektetés
Panel: továbbra is a kispénzűek paradicsoma
Még mindig sok az eladó panellakás Budapesten, akár már 140 ezer forintos négyzetméterártól lehet válogatni, de a magas rezsiköltségek sok embert visszatartanak - olvasható a Duna House legújabb elemzésében.
.
2008. július 21. 15:09:07Befektetés
Minimálbérrel is kaphatunk lakáshitelt
A hitelpiaci verseny miatt sok korábban elutasított ügyfél is lakáshitelhez juthat, a bankok lakáshitlek esetén általában a hitelfelvevőt és a fedezetet vizsgálják - olvasható a Duna House Hitel Centrum elemzésében.
.
2008. május 7. 15:59:28Befektetés
Mozdulatlan lakásárak a négyes metró vonalán
Eddig szinte egyáltalán nem mozgatta meg a lakáspiacot a négyes metró építése, a metró vonala mentén szinte alig emelkedtek a lakásárak. Később a budai oldalon kicsit változhatnak az árak a metróépítés miatt - olvasható a Duna House legújabb elemzésében.
hirdetés
hirdetés
.