Dosszié

Címkék / Döglött akták / értékesítés

2009. február 18. 05:29:55Befektetés
Betehet az új lakások piacának az áfaemelés
Betehet az új lakások piacának az áfaemelésNem tesz jót az áfaemelés, de a hitel hiányzik a legjobban az ingatlanpiacon. Az ingatlanpiac állapotát tükröző index hat éve volt utoljára ilyen alacsony szinten. Egyre nehezebben kelnek el a lakások, igaz kevesebb fejlesztés is indul.
.
2009. január 27. 05:29:59Befektetés
Nehéz idők a luxuspiacon
Nehéz idők a luxuspiaconSzemet gyönyökördtető luxuslakások is megtalálhatóak Magyarországon, a létező minden földi jóval felszerelve, sokszor szuperpanorámás telkeken. Áruk nem egyszer sokszázmillió, amit a mostani helyzetben nem túlzottan sok vevőnek áll szándékában kifizetni. Hogyan adható el a luxuslakás?
.
2008. szeptember 28. 18:30:00Befektetés
Hogyan hirdessük hatékonyan eladó lakásunk?
Számos szakértő és elemző beszél arról, hogy az utóbbi években mintha egy kicsit leült volna a használt ingatlanok piaca, nagyon erős a túlkínálat, az árak is egy helyben toporognak. Így, hacsak nem tökéletes a lakásunk, ami ráadásul valami fantasztikus helyen van, nincs rá garancia, hogy gyorsan el lehet majd adni. A Lakásmustra az egyes hirdetési fajták hatékony igénybevételéhez szükséges tippeket gyűjtötte össze – olvassa el őket, és szabaduljon meg lakásától a legrövidebb időn belül!
.
2008. május 20. 09:59:16Befektetés
Vidéken szinte mindenki magának épít
Vidéken az épülő új lakások 85 százaléka saját célra készül, a fővárosban fordított az arány: az új lakások 85 százalékát értékesítési céllal építik.
hirdetés
hirdetés
.