Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Lakáshirdetés

2011. október 24. 07:04:59Befektetés
Még mindig van lejjebb – már 2,5 millióról indul a pesti lakáspiac
Még mindig van lejjebb – már 2,5 millióról indul a pesti lakáspiacA nyár végén még 3 millió forint kellett a legolcsóbb budapesti lakás megszerzéséhez, ma már ennél félmillióval kevesebb is megteszi. Ráadásul a 4-5 millió forint közötti sávban egyre komolyabb mennyiségű kínálat halmozódik fel, ahol a tulajdonosokon lévő értékesítési kényszer tovább nyomhatja lefelé az árakat. Persze a legolcsóbb lakások nem véletlenül kerülnek annyiba, amennyiért kínálják őket, borítékolhatóan az ilyen ingatlant vásárlók a saját vágyaikat tekintve erős kompromisszumok után döntenek.
.
2008. június 13. 16:29:00Befektetés
A videós lakáshirdetésé a jövő?
Özönlenek ránk az eladó lakások hirdetései, szebbnél szebb képeket próbál mindenki bemutatni portékájáról, egyesek minden létező sarkot lefényképeznek, jobbnál-jobb mottókat találnak ki – azonban a piaci túlkínálat miatt a lakás eladása továbbra sem egyszerű dolog. Újabban felröppentek hírek arról, hogy majd a videós lakáshirdetés újító erővel fog berobbanni a piacra. Valóban így lesz? Hogyan csináljuk?
.
2008. május 19. 18:34:32Befektetés
Ingatlanos bakik, amik nehezítik a lakáseladást
Nemcsak a tulajdonos, az ingatlanforgalmazó is hibás, ha egy ingatlan senkit sem érdekel. Az ingatlanirodák nehézkes honlapjai, a kifinomult keresőrendszerek sok fejfájást okozhatnak.
.
2008. április 26. 12:24:00Befektetés
Mit tegyünk, ha nyakunkon maradt a lakás?
Hirdettünk minden lehetséges fórumon, teljes odaadással kalauzoltuk az érdeklődőket, kitakarítottunk, elpakoltunk – azonban udvarias csevegésen kívül nem sokra jutottunk a vevőkkel, a lakást ugyanis senki nem akarta megvenni. Mit tehetünk ilyenkor?
.
2008. április 16. 16:29:59Befektetés
Hogyan fogjunk vevőt a lakásra?
Előző cikkünkben felsoroltuk azokat a tudnivalókat, melyek segítségével viszonylag jó eséllyel eljuthatunk odáig, hogy ingatlanközvetítő-irodába beadott, vagy saját erőből meghirdetett lakásunk hirdetésére elkezdenek csörögni a telefonok. Ha van érdeklődés, az már fél siker, a lakás bemutatásán azonban nagyon sok múlhat, a vevő ráébresztése arra, hogy neki pont a mi eladó lakásunk kell, nem is olyan egyszerű.
.
2008. április 8. 12:29:59Befektetés
Ingatlaneladás - csináld magad!
Bár kutatások szerint a magyar lakosság többsége nem nagyon szeret költözködni, időnként mégis előállhat az a helyzet, hogy eladósorba állítjuk hangulatos, kényelmes, megszokott lakásunkat. Logikusan gondolkodva ez a következőket jelenti: feladunk néhány hirdetést, fogadunk néhány vevőjelöltet, majd boldogan megkötjük a szerződést és kiköltözünk. Elméletben. Hogyan készüljünk fel az eladásra, és mit kell tenni, ha vevő érkezik?
hirdetés
hirdetés
.