Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Nyaraló

2016. április 29. 20:13:59Befektetés
Nyaralót venne? Alkudjon!
Nyaralót venne? Alkudjon!Balatonfüreden már majdnem 400 ezer forint az ingatlanok négyzetméterára.
.
2015. május 18. 22:14:59Befektetés
Sokaknak a Balaton a Riviéra - kapkodják a nyaralókat
Sokaknak a Balaton a Riviéra - kapkodják a nyaralókatAz idei év első negyedévében fellendült a kereslet a balatoni nyaralók iránt - derül ki egy friss felmérésből.
.
2011. július 4. 08:01:59Vállalatok | Befektetés
Zuhant a görög nyaralók ára
Rohamosan csökken a görög szigeteken a nyaralók ára, vásárló azonban alig akad. Az árak az egy évvel korábbiakhoz képest 5-30 százalék közötti mértékben csökkent.
.
2009. november 27. 10:21:58Befektetés
Most érdemes nyaralót venni
Az ősz végi és téli hónapokban többnyire csendesebbek a nyaralóhelyek - legyen az a Balaton, a Velencei-tó vagy a horvát tengerpart -, mint a tavaszi és a nyári időszakban. Ilyenkor az itteni ingatlanok iránti kereslet is csökken, így az eladásra kínált nyaralók, házak sok esetben olcsóbban szerezhetők meg - mondták a megkérdezett forgalmazók a Napi Gazdaságnak.
.
2009. október 8. 18:01:55Befektetés
Balatoni ingatlanok: a vízparti nyaralókra most is van kereslet
A balatoni ingatlanpiacon 2006 óta szinte töretlen az érdeklődés. A gazdasági környezet a vásárlási célokat és a vevők összetételét változtatta meg, illetve szélesedett a kínálat, de a kereslet visszaesése elenyésző az Otthon Centrum tapasztalatai szerint. Szintén pár éves tendencia, hogy az érdeklődés nem csak a nyárra korlátozódik, hiszen az ingatlanvásárlásra több okból is a turisztikai szezon lezárulását követő időszak alkalmas. Az eladók nagyobb engedményekre hajlandóak és a vevők között is több a megfontolt, komoly vételi szándékkal rendelkező.
.
2008. június 23. 08:34:59Befektetés
Harmóniában a vízparton - hol vegyünk nyaralót?
Kiszakadni a fővárosi dugókból, a rossz levegőből, a folyamatos zajból és végre valami jó helyen pihenni hétvégén és a nyáron – sokak gondolkodnak nyaraló vagy hétvégé ház vásárlásán, ám ha rossz döntést hozunk, a vágyott nyaralási lehetőség inkább csak púp lesz a család hátán. Mit érdemes megvenni, mire kell figyelni – a Lakásmustra.hu összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat.
.
2008. június 3. 13:04:23Befektetés
Fellendülőben a balatoni ingatlanpiac
A Balaton környéki ingatlanpiacon évről-évre megfigyelhető a szezonalitás csökkenése, ez a tendencia már a nyaralók piacára is begyűrűzött - olvasható a Hypo Alpe-Adria Leasing elemzésében.
.
2008. április 21. 09:44:31Befektetés
Kevesebb adriai ingatlant veszünk
Az elmúlt két évben jelentősen csökkent a kereslet a magyarok részéről a horvátországi, főként adriai ingatlanok iránt. Ehhez hozzájárultak a két évvel ezelőtti bontások Vir-szigetén.
hirdetés
hirdetés
.