Dosszié

Címkék / Döglött akták / Foci vb 2010

Előző oldal 1 2 3 4 Következõ oldal
2014. június 28. 18:16:59Vállalatok
Legjobbjai nélkül csap össze a két dél-amerikai kihívó
A sérül Falcao és az eltiltott Suarez nélkül csap össze a két dél-amerikai csapat, amelyek a vb előtt arra készültek, hogy a fő esélyeseket, a brazilokat és az argentinokat megtréfálva a kontinens (és a világ) legjobbjai legyenek. A csoportkört mindketten vették, de mi a helyzet a gazdaságukkal?
.
2010. augusztus 23. 15:54:59Vállalatok
A foci-vb húzta a dél-afrikai turizmust
Nem meglepő módon jelentősen nőtt a turisták száma Dél-Afrikában, a világbajnokságnak köszönhetően 55 százalékkal nőttek az idegenforgalmi bevételek júniusban.
.
2010. július 12. 14:59:59Vállalatok
Lendületet adhat a vb-cím a spanyol gazdaságnak
A futball- világbajnoki cím nem is jöhetett volna jobbkor a komoly pénzügyi gondokkal küszködő Spanyolországnak. Elemzői kalkulációk szerint a GDP akár 0,7 százalékkal is több lehet jövőre a győzelemnek köszönhetően.
.
2010. július 12. 14:49:59Vállalatok
Jól jött a Tescónak a foci vb
Elsősorban a vb specifikus termékek forgalma a Tesco áruházakban, közölte az áruházlánc. Részben a világbajnokság, részben a kánikula segítette a sör és az ásványvízforgalom megugrását.
.
2010. július 12. 14:09:56Vállalatok
700 millióan izgulták végig a vb döntőt
Minden korábbi nézettségi csúcsot megdöntött a vasárnap esti spanyol-holland mérkőzés, becslések szerint világszerte 700 milliónál is többen nézték a döntőt.
.
2010. július 11. 15:19:59Vállalatok
Este minden eldől: a menedzserek a spanyolokra fogadnak
Este minden eldől: a menedzserek a spanyolokra fogadnakVasárnap este Johannesburgban végállomásához érkezik a 2010-es labdarúgó világbajnokság, melyen már csak egy nyitott kérdés maradt: Hollandia vagy Spanyolország viszi-e haza a trófeát négy évre. Az mfor.hu tippjátékában játszó menedzserek közül mindenki spanyol győzelemre fogad, bár azt a cégvezérek is elismerik, hogy Hollandia nem lesz könnyű ellenfél.
.
2010. július 10. 15:01:59Vállalatok
Az utolsó csata - bosszút állhatnak 40 év után
Az utolsó csata - bosszút állhatnak 40 év utánHa a fogadóirodákon, az mfor.hu tippversenyének résztvevőin vagy a gazdasági mutatókon múlna, le sem kellene játszani a vb mai bronzmérkőzését Uruguay és Németország között. A Löw-csapat győzelmében ugyanis mindenki biztos – pedig a dél-amerikai csapat sem véletlenül került a legjobb négy közé. Ha az uruknak sikerülne borítani a papírformát, azzal revansot vehetnének egy negyven évvel ezelőtti vereségért.
.
2010. július 8. 10:24:59Vállalatok
Hiába üldözik az Ikeát
Tovább növelte előnyét Gerőcs Vendel az mfor.hu foci-vb tippversenyében. Az Ikea pr-főnökének utolérésére már csak Kósa Istvánnak, az IBM vezetőjének van esélye - a másik kettő, még versenyben maradt menedzser leszakadni látszik.
.
2010. július 8. 07:04:59Vállalatok
Darabonként 1700 forintos haszon a kínai vuvuzelán
Darabonként 1700 forintos haszon a kínai vuvuzelánA tavalyi Konföderációs Kupán feltűnt, a játékosokat és a televíziós nézőket egyaránt bosszantó vuvuzela nagy karriert futott be az idei világbajnokság alatt. Több milliót adtak el belőle, és a hírek szerint már az európaiak között is egyre népszerűbb a színes műanyagfúvóka. Az eladott vuvuzelák kilencven százalékát kínai üzemekben készítik, majd onnan jutnak el a világ minden részére - számol be a CNN internetes oldala.
.
2010. július 7. 16:44:59Vállalatok
Félelmetes birodalmak csatája következik
Félelmetes birodalmak csatája következikKét táborra szakadtak az mfor.hu tippversenyének résztvevői és a fogadóirodák azt illetően, hogy a bombaformában lévő németek vagy a lassan játékba lendülő spanyolok jutnak majd be a foci vb döntőjébe. Az erőviszonyok egyébként nem csak a két csapat, hanem a két ország bajnoksága és gazdasága tekintetében is kiegyenlítettek – óriások csatája vár ránk ma este.
.
2010. július 6. 17:39:59Vállalatok
Napi vb-krimi: egy kis csapat a nagy pénzek birodalma ellen
Napi vb-krimi: egy kis csapat a nagy pénzek birodalma ellenEgységesen holland továbbjutást várnak az mfor.hu tippversenyének résztvevői a foci vb első elődöntőjén, és hasonlóan látják az esélyeket a fogadóirodák is. A gazdag európai ország mellett lakosságszámot és gazdasági erőt tekintve is eltörpülő Uruguayt a legtöbben csak tisztes helytállásra tartják képesnek – kérdés, milyen választ ad minderre a pályán a küzdőszellemben nehezen utolérhető és tekintélyes futballmúlttal büszkélkedő dél-amerikai ország tizenegye.
.
2010. július 5. 10:04:59Vállalatok
Fejreállt a mezőny, élre tört az Ikea
Alaposan átrendeződött az mfor.hu tippversenyének élmezőnye a hétvégén: Gerőcs Vendel, az Ikea pr-főnöke két telitalálattal az élre került – őt két ponttal leszakadva Kósa István (IBM) és Jean Francois Fenech (Antenna Hungária) követi. Igaz, a javítás lehetősége meg számukra is adott a hátralévő négy mérkőzésen.
.
2010. július 4. 14:19:59Vállalatok
Latin-Amerika: csalódás a fociban, siker a gazdaságban
A foci vb negyeddöntőiben – nem kis meglepetésre – csupán a legkisebb dél-amerikai ország, Uruguay maradt talpon, ami hatalmas csalódás a két nagy favoritnak, Brazíliának, és Argentínának. A sportban ért csalódást némileg ellensúlyozhatja, hogy a régió államainak gazdasága a korábbi akut válságok ellenére kezd egyenesbe kerülni.
.
2010. július 3. 15:39:59Vállalatok
Haza a strandról, sört behűteni: újabb csúcsrangadó jön
Haza a strandról, sört behűteni: újabb csúcsrangadó jönSzombat délutánra ismét minden focirajongó bekészítheti a hideg sört és a sós mogyorót a tévé elé, hiszen az argentin-német párharc nem mindennapi derbinek ígérkezik. Az mfor.hu tippjátékában is megoszlanak a vélemények, bár a menedzserek eddig talán kicsit meggyőzőbbnek találták Maradona csapatát, négyből hárman Messiék továbbjutását jósolják.
.
2010. július 2. 15:24:59Vállalatok
Ahol minden 15. ember focista – nagy derbik jönnek a vb-n
Ahol minden 15. ember focista – nagy derbik jönnek a vb-n Többségükben brazil és ghánai továbbjutást várnak az mfor.hu tippversenyének résztvevői a foci-vb mai negyeddöntőin. A fogadóirodák szintén Kakéákat gondolják a továbbjutásra esélyesebbnek, a másik ágon viszont az uruguayi válogatott sikerét tartják valószínűbbnek.
Előző oldal 1 2 3 4 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.