Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Líbia

2014. július 3. 06:55:59Vállalatok | Befektetés
Csökkenhetnek az olajárak - újra üzemelhetnek a kelet-líbiai olajkikötők
Visszakerültek a kormány ellenőrzése alá az olajkikötők Líbiában, miután Abdalláh asz-Száni ügyvezető miniszterelnök megállapodott a keleti térségben tevékenykedő legnagyobb fegyveres mozgalom vezetőjével a két utolsó terminál átadásáról.
.
2011. szeptember 6. 07:32:35Vállalatok | Befektetés
Legkorábban jövő év végén állhat helyre teljesen a líbiai olajtermelés
Legkorábban a jövő év végére emelkedhet vissza a háború előtti szintre a líbiai nyersolajtermelés - mondta a keddi Financial Timesnak a líbiai állami olajvállalat újonnan kinevezett elnöke.
.
2011. augusztus 23. 08:04:59Vállalatok | Befektetés
Kadhafi barátai kiszorulhatnak a líbiai olajüzletből
A líbiai felkelők által irányított AGOCO olajvállalat egyik illetékese azt mondta hétfőn, hogy nincsenek gondjaik olyan nyugati országokkal, mint például Olaszország, Franciaország és Nagy-Britannia, de politikai gondok lehetnek Oroszországgal, Kínával és Brazíliával.
.
2011. március 8. 21:43:59Vállalatok | Befektetés
Megbénult a líbiai olajkereskedelem
Gyakorlatilag megbénult a líbiai olajkereskedelem, mert a bankok megtagadták a fizetések kiegyenlítését dollárban az amerikai szankciók hatására - közölték ipari források kedden a Reuters hírügynökséggel.
.
2011. március 6. 11:22:59Vállalatok | Befektetés
1000 napi líbiai olajkitermelést tesznek ki a nyugati országok tartalékai
Líbiában békeidőben ezer nap alatt termelnek ki annyi kőolajat, amekkora tartalékkal a fejlett nyugati államok kormányai rendelkeznek - írta hét végi összeállításában a Reuters hírügynökség azzal összefüggésben, hogy az észak-afrikai és közel-keleti válság hatására megindult drágulás miatt egyre több amerikai politikus sürgeti a stratégiai készletek megcsapolását.
.
2011. február 22. 22:25:59Befektetés
Kadhafi a tőzsdeindexeket is lebombázta
Hiába jelent meg az amerikai tőzsdei kereskedés első órájában jó hír a fogyasztói bizalom jelentős erősödéséről, kedden a befektetőket sokkal jobban aggasztották a Líbiából érkező hírek, illetve az ennek következtében jelentősen dráguló olajár hatása.
.
2011. február 22. 20:34:59Makró | Vállalatok
Hazahozta Líbiából a Vegyépszer a munkásait
Az utolsó magyar munkatársait is hazahozta Líbiából a Nemzetközi Vegyépszer Zrt. hétfőn - közölte Németh Imre, a Nemzetközi Vegyépszer Zrt. külföldi projektekért felelős vezérigazgató-helyettese.
hirdetés
hirdetés
.