Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Outsourcing

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2010. július 29. 14:14:59Vállalatok
Navigator: az idén már nő az it-erőforrás kihelyezési piac
Az idén már növekedésnek indulhat a válság hatására beszűkült, stagnáló informatikai erőforrás kihelyezési (outsourcing) piac a NAVIGATOR Informatika Zrt. várakozásai szerint.
.
2010. június 10. 12:24:54Makró | Vállalatok
Az üzleti szolgáltató szektornak kedvező a kormány akcióterve
A kormány tervezett intézkedéseinek egyértelműen pozitív hatásuk lesz az üzleti szolgáltató szektorra - közölte Suhajda Attila, a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA) elnöke csütörtökön az MTI-vel.
.
2010. május 12. 14:44:44Vállalatok
Kevés cég él az informatikai kihelyezéssel
A magyar vállalatok és intézmények 11 százaléka szervezi ki informatikai erőforrásait, helyezi el szerverit bérelt adatközpontokban, miközben Európában ez az arány 30 százalék felett van - mondta Zsembery György, az Invitel Zrt. vezérigazgató-helyettese szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
.
2010. március 9. 17:26:50Vállalatok
Idén még stagnál, jövőre már nő az informatikai outsourcing piac
Idén még stagnálásra, ám jövőre már növekedésre számít a magyar informatikai erőforráskihelyezési piacon a Getronics, a nemzetközi vállalat szerint a jelentős költségcsökkentést lehetővé tevő outsourcing igénybe vétele a versenyszféra mellett az államigazgatásnak és az önkormányzatoknak is hasznot hozna.
.
2010. március 4. 11:21:21Vállalatok
Jelentősen növekedhet idén az outsourcing-piac
A globális pénzügyi és gazdasági válság érezhetően fellendítette a hazai outsourcing-piacot, azon belül is elsősorban a pénzügyi és számviteli, valamint a HR tevékenységek kiszervezésének folyamatát a BDO Magyarország könyvvizsgáló, adó- és pénzügyi tanácsadó cég tapasztalatait közlő közleménye szerint, amely 2010-ben a piac további dinamikus, akár 20%-os bővülésére számít. A pénzügyi és számviteli tevékenységek Magyarországon a teljes outsourcing-piac mintegy 35-40%-át teszik ki.
.
2009. június 10. 14:47:34Vállalatok
Visszaesett az informatikai outsourcing
Miközben a magyar informatikai outsourcing (erőforrás-kihelyezés) piaca stagnál vagy némileg csökkent, az ezen a piacon érdekelt Navigator Informatika Zrt. az első öt hónapban mintegy 15 százalékkal növelte bevételeit.
.
2009. április 6. 07:29:55Makró | Vállalatok
A német munkavállalók rosszul, a cégek akár jól is járhatnak
A gazdasági válság miatt a cégek igyekeznek minden költségcsökkentési lehetőséget kihasználni, ami miatt akár 11 millió német munkahelyet is áttelepíthetnek olcsóbb bérköltséggel rendelkező országokba. A vállalatoknak ráadásul a kelet-európai országok nem csak termelőhelyként, hanem potenciális piacként is szóba jöhetnek.
.
2007. december 11. 06:29:00Vállalatok
Szorosabbra fonja kapcsolatát az IBM és a Vodafone
Az IBM-hez szervezi ki adatbázisainak, pénzügyi rendszereinek és számláinak kezelését a brit Vodafone távközlési cég indiai szárnya.
.
2007. november 28. 17:34:00Vállalatok
Hazánkba költözhetnek a call centerek Indiából
Hazánkba költözhetnek a call centerek IndiábólAz emberi tényező és a vállalati kultúra egyre fontosabb szerepet játszik a cégek kiszervezési stratégiájában, ezért a nagyvállalatok jobban megnézik, kikre bízzák például a telefonos ügyfélszolgálatok üzemeltetését. Míg korábban az volt jellemző, hogy a Távol-Keletre, például Indiába telepítettek ilyen központokat, most beindult a visszavándorlás Kelet-Közép-Európa felé, állapította meg a KPMG tanácsadócég szerdán nyilvánosságra hozott kutatása. Mfor.hu tudósítás.
.
2007. október 10. 08:04:55Vállalatok
Bővít az EDS Magyarország
Az év végéig több száz fővel bővül az EDS Magyarország létszáma - tudta meg a Világgazdaság Szakál Lászlótól, a társaság ügyvezető igazgatójától.
.
2007. szeptember 25. 05:59:57Vállalatok
India lehet az outsourcing-piac királya
Az utóbbi években számos nyugati nagyvállalat helyezte Indiába háttérirodáját az alacsonyabb működési költségek miatt, azonban most az ezeket működtető cégek nyitnak leányvállalatokat a gazdagabb országokban.
.
2006. október 26. 15:41:00Vállalatok
A sikeres IT-outsourcing aranyszabályai
A Navigátor Informatikai Zrt. szerint a minden részletre kiterjedő IT-outsourcing szerződés az alapja az ügyfél és az informatikai szolgáltatást nyújtó cég között létrejött hosszú távú kapcsolatnak. A társaság egy ügyvédi irodával közösen kidolgozta az IT erőforrás-kihelyezésről szóló megállapodás buktatóit és aranyszabályait.
.
2006. október 25. 10:41:00Vállalatok
Régiónkban is erősödik az offshore-aktivitás
A cégek egyre jobban figyelembe veszik a kihelyezés és a kiszervezés (offshore/outsourcing) stratégiáját annak érdekében, hogy csökkentsék üzemi költségeiket és lépést tarthassanak versenytársaikkal, vagy azért, hogy a céljaiknak megfelelőbb munkaerőpiacon telepedjenek le - derül ki a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadójának, a CB Richard Ellisnek 45 országot vizsgáló jelentéséből, amelyet a Világgazdaság idéz.
.
2006. október 16. 07:31:00Vállalatok
Magyarország a kihelyezések fontos piaca
Közép-Kelet-Európa, ezen belül Magyarország is egyre jelentősebb off-shore piaccá, és az üzleti folyamatok kihelyezésének erős versenyzőjévé válik - állapítja meg tanulmányában a CB Richard Ellis befektetési és fejlesztési tanácsadással foglakozó vállalat.
.
2006. október 13. 16:36:00Vállalatok
Nem bővül tovább a globális outsourcing
A globális munkaerő-kihelyezési piac valószínűleg már túljutott csúcspontján a TPI nemzetközi tanácsadó szervezet szerint. Az idén az ilyen ügyletek értéke 2 százalékkal kisebb, mint a múlt év azonos időszakában és 11 százalékkal marad el 2004. évitől.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
.