Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Internetadó

Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
2015. október 13. 11:13:59Makró
A konzultáció megvolt, most jönnek a konferenciák
Szakmai konferenciasorozat indult annak érdekében, hogy minden szereplőt bevonjanak az InternetKon eredményei alapján készülő kormány-előterjesztés kidolgozásának közös munkájába - közölte a Miniszterelnökség.
.
2015. október 3. 18:55:59Makró
Lehet, hogy csökken majd az internet áfája
Az internethasználat áfájának 27 szálékról 18 százalékra történő csökkentésére tervez javaslatot tenni egyebek közt Deutsch Tamás az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) eredményei alapján.
.
2015. szeptember 29. 20:07:59Makró
Közeledünk a minden településen elérhető ingyen wi-fi-hez
Az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) véleménynyilvánítási fázisa csak szerdán zárul, de már megállapíthatóak a legfőbb következtetései - jelentette ki kedden Siófokon, az Internet Hungary konferencián az InternetKon előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos.
.
2015. szeptember 28. 17:31:59Makró
Hamarosan megtudjuk, hogyan alakul "a magyar internet jövője"
November 15-ére a kormány elé kerülnek az az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) véleményei alapján készített konkrét döntési javaslatok a magyar internet jövőjével kapcsolatban - közölte a konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos a Média Platform elnevezésű szakmai rendezvényen, hétfőn Budapesten.
.
2015. július 18. 08:10:59Vállalatok
Eddig kevesebb, mint 20 ezer ember vett részt a netes konzultáción
Októberben kerülhet a kormány elé a digitális fejlesztésekről, illetve az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) alapján készülő döntés-előkészítő anyag – közölte a konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos pénteken Velencén, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT).
.
2015. július 6. 10:58:59Vállalatok
Deutsch szerint drága a net itthon
Az infrastruktúra hiánya és a magas ár az internethasználat hazai továbbterjedésének legfőbb akadálya - mondta Deutsch Tamás, az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos egy hétfői budapesti sajtótájékoztatón.
.
2015. május 11. 20:01:59Vállalatok
Internet: az agyonadóztatástól a tucatnyi adókedvezményig
Internet: az agyonadóztatástól a tucatnyi adókedvezményigAz internetadó ötletét követő elementáris felháborodás elképesztően érzékennyé tette a kormány tagjait a világhálóhoz való könnyebb hozzáférés iránt.
.
2015. május 8. 10:10:59Makró | Vállalatok
Internet: nem adóztatnak, adót csökkentenek Orbánék?
Jövő januártól csökkenhet az internet-előfizetés áfája - tudta meg a Napi Gazdaság.
.
2015. április 17. 12:49:59Vállalatok
Deutsch: az állam cselekedjen az internet fejlesztésében
A polgárok határozott állami cselekvést várnak azért, hogy az internetezés feltételeit Magyarországon javítsák - jelentette ki az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció pénteki budapesti rendezvényén a folyamat előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos.
.
2015. április 15. 11:31:59Makró
És tényleg megkérdezik, hogy legyen-e olcsóbb a net
És tényleg megkérdezik, hogy legyen-e olcsóbb a netAhogy az várható volt: a kormány egyik legnagyobb öngólját leplezni hivatott, internetről szóló nemzeti konzultáció 20 kérdése közül több elég bugyutára sikerült. Bár, aki konzultálni szeretne az internetről, az vélhetően nem is érti, hogy mi ez az egész.
.
2015. április 14. 19:16:59Vállalatok
Minden településre ingyen wi-fi-t! Kész Deutsch kérdéssora
Összeállt az internetről szóló nemzeti konzultáció javasolt 20 témából álló kérdéssora, amelyből a hónap végére készül kormány-előterjesztés - jelentette be Deutsch Tamás, a folyamat előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.
.
2015. április 8. 14:37:59Vállalatok
Már nem kell sokat várni az netes konzultációra
Világosan látszik az a hat témakör, amelyek mindegyikéből kettő-négy kérdés kaphat helyet az internetről szóló nemzeti konzultáció kérdőívén - mondta a folyamat előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos szerdán Budapesten, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökével közös sajtótájékoztatón.
.
2015. január 9. 10:16:59Makró | Vállalatok
Hamarosan indul a netadós konzultáció
Január közepén, végén elindul az internetről szóló nemzeti konzultáció honlapja: az internetkon.hu - jelentette be Deutsch Tamás, az internetről szóló nemzeti konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos pénteken az M1 Ma reggel című műsorában.
.
2014. november 7. 05:31:59Makró | Vállalatok
A netadót talán megúsztuk, de a digitális szakadék velünk marad
A netadót talán megúsztuk, de a digitális szakadék velünk maradAz internetadó kapcsán újra napirendre került a digitális szakadék kérdése, amely bizony komoly fejtörést okoz az egyes tagországoknak ha valóban teljesíteni szeretnék az EU által 2020-ig kitűzött célt, vagyis, hogy mindenhova jusson el a szélessávú internet. A célközönség Magyarországon most egy olyan, közel 3 milliós réteg, amelynek nem jut hús az asztalára heti rendszerességgel.
.
2014. november 5. 11:52:59Vállalatok
Visszavonta a netadó javaslatot a gazdasági bizottság
Visszavonta a jövő évi adóváltoztatások közül internetadó javaslatát az Országgyűlés gazdasági bizottsága szerdai ülésén a kormány kérésére.
Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.