Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Offshore

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2017. november 13. 11:57:31Makró | Vállalatok
Ukrajna veszélyesebb az offshore-paradicsomoknál is
Az elmúlt évek offshore botrányait nézve talán nem is meglepő, hogy az ezen országokhoz köthető cégek a legkockázatosabbak között vannak. Ukrajna azonban még ezeket az országokat is veri a felszámolási listákon - derül ki az Opten közleményéből.
.
2017. november 12. 08:47:49Vállalatok
Hihetetlen, mi mindent vehetne az Apple az eddig rejtegetett pénzéből
Hihetetlen, mi mindent vehetne az Apple az eddig rejtegetett pénzébőlA hét elején kirobbant újabb offshore botrány irataiból az derült ki, hogy az Apple ismét óriási összeget vitt külföldi adóparadicsomokba.
.
2017. november 7. 18:09:00Makró | Vállalatok
Magyarország bukta az egyik legnagyobbat az offshore-ozáson
Magyarország bukta az egyik legnagyobbat az offshore-ozásonA Süddeutsche Zeitung számítása szerint évi 60 milliárd euró bevételtől estek el az uniós tagállamok, mi ott vagyunk a legnagyobb vesztesek között.
.
2017. november 6. 18:43:59Vállalatok
Magyar érintettek is vannak az újabb offhore-botrányban
Egyre több részlet látott napvilágot hétfőn a különféle hírcsatornákon keresztül a legújabb offshore-botrányról, a hírügynökségek ismert személyek (így orosz vezető üzletemberek és Petro Porosenko ukrán elnök), illetve nagy hírű cégek ügyleteiről számoltak be.
.
2017. október 9. 10:31:28Makró | Vállalatok
Orbán Viktor testvére benne van egy offshore cégben
Orbán Viktor testvére benne van egy offshore cégbenKazahsztánban és Csecsenföldön is dolgozott a vállalkozás.
.
2017. március 9. 09:54:41Makró
Beindultak az off-shore vadászok
A NAV kommandója a magyar vonatkozású információkat elemzi.
.
2017. január 18. 05:52:59Makró
156 milliárdot mostak tisztára a kormány segítségével
Több mint kétezren közel 156 milliárd forintot mostak tisztára a stabilitás megtakarítási számlával (smsz), amely szerdától megszűnik - írta a Világgazdaság szerdán.
.
2016. április 13. 21:22:59Makró
Nemzetközi összefogást sürget az adókerülőkkel szemben Schäuble
A globális pénzügyi rendszer természete miatt nem lehet küzdeni az adókerülés ellen elszigetelt, nemzeti szintű intézkedésekkel, eredményre csak a nemzetközi összefogás vezet - mondta Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter szerdán a szövetségi parlamentben.
.
2016. április 11. 16:10:59Makró
Vizsgálat indul az offshore-botrányba került német állami cég ügyében
A német pénzügyminisztérium vizsgálatot indított a panamai központú Mossack Fonseca ügyvédi iroda kiszivárogtatott iratai körül kirobbant offshore-botrányba belekeveredett állami társaság, a szövetségi nyomda (Bundesdruckerei) ügyében - jelentette be hétfőn Berlinben a minisztérium szóvivője.
.
2016. április 10. 14:55:59Makró
Házkutatás volt az egyik legnagyobb francia banknál
Házkutatást tartottak a francia hatóságok a Société Générale, az egyik legnagyobb francia bank irodáiban, miután a panamai offshore-botrányban nyilvánosságra került dokumentumok szerint a Mossack Fonseca panamai ügyvédi iroda közreműködésével közel ezer offshore céget alapított a francia pénzintézet - közölték vasárnap rendőrségi források.
.
2016. április 10. 09:04:59Makró
Offshore-botrány: Cameron közzétette az adóbevallásait
Ígéretének megfelelően közzétette a legutóbbi hat évben benyújtott adóbevallásait vasárnap a brit kormányfő, igyekezve véget vetni a panamai offshore-botrány kirobbanása után az ő személyes pénzügyeivel kapcsolatban felmerült találgatásoknak.
.
2016. április 8. 16:31:59Makró
A NAV is rámozdult az offshore botrányra
Orbán Viktor miniszterelnök kérésére Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter elrendelte a magyarországi offshore-szálak azonnali, egyenkénti kivizsgálását a NAV-nál. Az offshore ügyek felgöngyölítésével külön szakértői munkacsoport foglalkozik, áll a minisztérium közleményében.
.
2016. április 7. 20:16:59Makró
Brüsszel mielőbb listázná az adóparadicsomokat
Az Európai Bizottság az adóparadicsomok listájának összeállítását sürgeti, amelynek hat hónapon belül el kell készülnie - közölte Pierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért, valamint az adó- és vámügyért felelős biztosa csütörtökön Brüsszelben.
.
2016. április 7. 12:55:59Makró
A leggazdagabb román is Panamába vitte a vagyonát
Ion Tiriac volt román teniszcsillag - jelenleg Románia leggazdagabb üzletembere - egy panamai alapítványba helyezte teljes vagyonát - írta csütörtökön a Rise Project oknyomozó hírportál.
.
2016. április 5. 18:40:59Makró
Le fog mondani az izlandi miniszterelnök az offshore-botrány miatt
Le fog mondani az izlandi miniszterelnök, mert kiderült, hogy érintett - feleségével együtt - a panamai offshore cégek körüli botrányban - adta hírül a kormánypárt helyettes elnöke, egyben izlandi mezőgazdasági miniszter, Sigurdur Ingi Johannsson kedden délután.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.