Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Kriptovaluták - bitcoin és társai

2017. augusztus 16. 15:19:16Befektetés
Egykor nevettek rajta, most mindenkinek kell belőle
Egykor nevettek rajta, most mindenkinek kell belőleA hét elején története során először áttörte a 4000 dolláros szintet a Bitcoin. Ráadásul az elemzők a kriptovaluta további menetelésére számítanak.
.
2017. július 31. 12:57:47Vállalatok | Befektetés
Virtuális aranyláz: Óriási Boeingeket bérelnek a kriptovaluták bányászai
Virtuális aranyláz: Óriási Boeingeket bérelnek a kriptovaluták bányászaiHa bányászati boom van, vedd meg az ásókat - ez egyike a legrégebbi befektetői bölcsességeknek, és akinek részvénye van az olyan chipgyártókban, mint az AMD vagy az Nvidia, most élvezheti a fenti bölcsesség gyümölcseit.
.
2017. július 13. 16:10:59Vállalatok | Befektetés
A Wall Street nagyágyúi szerint hamarosan kidurran a Bitcoin lufi
A Wall Street nagyágyúi szerint hamarosan kidurran a Bitcoin lufiAz idei év legjobb befektetései között voltak a kriptovaluták, ám az egyik legnagyobb befektetési bank, a Morgan Stanley elemzője szerint nem tart már sokáig a szárnyalás.
.
2017. július 13. 14:03:54Vállalatok
Élmény kell az ügyfeleknek: Technológiai ugrás előtt a bankszektor
Élmény kell az ügyfeleknek: Technológiai ugrás előtt a bankszektorMesterséges intelligencia, hangfelismerés, biometrikus azonosítás – ezek a kulcsszavai annak a technológiai ugrásnak, amely ügyfélközpontúbbá teszi a bankolást az elkövetkező években – összegezte Európa legnagyobb fintech konferenciájának tapasztalait Birte Quitt, az Erste Group AG csoportszintű lakossági stratégiai vezetője.
.
2017. július 2. 06:31:52Makró | Befektetés
Ezeken lehetett idén a legnagyobbat kaszálni
Ezeken lehetett idén a legnagyobbat kaszálniAz idei év első felében számos olyan tőke- és pénzpiaci termék volt, amely igen jól teljesített, ám a kriptovaluták mindent vittek.
.
2017. június 27. 10:40:59Befektetés
Óriásit zuhant a nagyreményű kriptopénz
Óriásit zuhant a nagyreményű kriptopénzKomoly eladási hullám volt hétfőn a sokak által a Bitcoin-nál is biztonságosabbnak tartott kriptovaluta, Ethereum piacán. A fizetőeszköz árfolyama 24 százalékkal szakadt a hét első napján.
.
2017. május 25. 20:14:18Makró
Meddig tart a bitcoin-mánia
Meddig tart a bitcoin-mániaEgy év alatt rengeteget emelkedett a bitcoin árfolyama. Zsiday Viktor szerint ugyanakkor lehet, hogy évek múlva már nem is emlékszünk erre a kriptovalutára. A hatása viszont messzire mutat.
.
2016. december 20. 11:37:59Makró
A Bitcointól óvnák a magyarokat
Az ismétlődő ügyfélpanaszok nyomán a Bitcoin és hasonló virtuális "valuta" kockázataira figyelmeztet a jegybank, kiemelve, hogy ezek a fizetőeszközök nem tartoznak egyetlen jegybank vagy hatóság felügyelete alá sem, így egyetlen intézmény sem garantálja az ügylet lebonyolítását, a károk megtérítését.
hirdetés
hirdetés
.