Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Startup

2017. november 24. 11:30:49Vállalatok
Magyar vállalkozás lett Közép-Európa legjobb startupja
Magyar vállalkozás lett Közép-Európa legjobb startupjaEgy másik magyar startup ugyanitt az év újonca lett. Egy harmadik magyar startup pedig Budapesten nyert nemzetközi díjat. Startupsiker-cunami!
.
2017. szeptember 26. 07:33:53Vállalatok
EIT: Ötszázezer euróra pályázhatnak a startupok
Ötszázezer euró összdíjazású pán-európai startup versenyt hirdet az EIT Digital, amelyre innovatív, különleges technológia megoldásokat kínáló vállalkozások pályázhatnak október 8-ig - közölte az Európai Innovációs és Technológiai Intézet Digital (EIT Digital) budapesti regionális központja az MTI-vel.
.
2017. szeptember 4. 14:08:20Vállalatok
Lakásfinanszírozási innovációs versenyt hirdetett a Fundamenta
Innovációs versenyt hirdetett, a Fundamenta, amelyre mától lehet jelentkezni. A Fundamenta Digiverzum célja olyan forradalmi digitális megoldások, új üzleti konstrukciók megtalálása, amik hozzájárulnak az ügyfélélmény növeléséhez az otthonteremtésben, a lakáscélok megvalósításában. A pályázatokat 2017. október 20-ig lehet beküldeni.
.
2017. augusztus 21. 14:53:40Vállalatok
1,5 milliárdot kap a magyar gyógyszeripari startup
Az EXIM Exportösztönző Magántőkealap több lépésben közel 1,5 milliárd forintot fektet a RotaChrom magyar startupba. Az innovatív vállalkozás egyedi gyógyszerhatóanyag-tisztítási technológiája - amelynek köszönhetően sokkal hatékonyabb és gazdaságosabb a gyógyszergyártás folyamata - már jelen van a nemzetközi piacon, a mostani tőkeinjekcióval át akarják alakítani a teljes szektort.
.
2017. augusztus 10. 05:13:59Makró
Ennél nagyobb pusztítást nem lehet végezni az országban
Ennél nagyobb pusztítást nem lehet végezni az országbanOszkó Péter a Mészáros-jelenségről, a magyar finanszírozási piac kettészakadásáról, politikai befolyásról, a kormányváltás esélyéről. Meg a buta három mondatos politikusokról. Interjú az mfor-on.
hirdetés
hirdetés
.