Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / A Digi TV hazánkban

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2017. május 11. 18:14:05Vállalatok
Történelmet írt Romániában Teszári Zoltán cége
Történelmet írt Romániában Teszári Zoltán cége Digi Communications 25 százalékos részvénycsomagja bukaresti tőzsdei bevezetése során a befektetők körülbelül 900 millió lejt (197 millió euró) fizettek az újonnan kibocsátott részvényekért - adta hírül csütörtökön a román média. Ez volt a bukaresti tőzsde legnagyobb értékű bevezetése magáncég esetén.
.
2010. március 5. 16:46:59Vállalatok
A Digi Sport közvetíti a MotoGP-t
A következő négy idényben a Digi Sport közvetíti Magyarországon a gyorsaságimotoros-világbajnokság futamait.
.
2009. december 4. 14:01:58Vállalatok
Továbbra is a UPC vezet a tévés piacon, de jönnek fel a vetélytársak
Az idén októberben Magyarországon 1,1 millió fölé emelkedett a digitálisan televíziózó háztartások száma - derül ki a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) gyorsjelentéséből.
.
2009. november 9. 14:56:56Vállalatok
Tévés piac: továbbra is vezet a UPC, de jön fel a Digi és a Telekom
2009 szeptemberében Magyarországon tizenhatezerrel, 1,083 millióra bővült a digitálisan televíziózó háztartások száma, derül ki a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) gyorsjelentéséből. A gyorsjelentésben szereplő szolgáltatók között – valamennyi szolgáltatást figyelembe véve – a UPC a piacvezető, de részesedése az egy hónappal korábbi 33,0 százalékról 32,5 százalékra csökkent. A második Digi piaci része 23,9 százalékról 24,1 százalékra emelkedett, míg a harmadik Magyar Telekom (T-Home) 19,2 százalékról 19,8-ra növelte részesedését.
.
2009. október 9. 13:41:50Vállalatok
Tízmilliós bírság a Digi Kft-nek
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) 10 millió forintra bírságolta a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft-t, mert a társaság Miskolcon úgy hirdette szélessávúinternet-csomagjait, hogy a fogyasztókat nem tájékoztatta a garantált le- és feltöltési sebességről, csak a legmagasabb elméleti maximum értékeket szerepeltette.
.
2009. október 7. 09:51:59Vállalatok
Hatalmasat bukott a válságon a Digi Tv feje
Hatalmasat bukott a válságon a Digi Tv fejeEgy év alatt mintegy százmillió eurót veszített a válságon a Digi-birodalom feje, Teszári Zoltán. Az ezzel együtt továbbra is a legtehetősebb erdélyi magyarnak számító üzletember cége nagy erőkkel nyomul Magyarországon is – a magyar piac fontosságát jelzi, hogy nyáron Teszári a saját kezébe vette az itteni érdekeltségek irányítását, és ismét kacsintgat a mobilpiac felé.
.
2009. október 6. 07:51:59Vállalatok
Mobilszolgáltató is lenne a Digi
A Digi Kft. is érdeklődik a jövőre meghirdetni tervezett 900 MHz-es mobilfrekvencia iránt - írja a Napi Gazdasági keddi számában.
.
2009. október 2. 13:11:59Vállalatok
A UPC és a DIGI kárára nőtt a Telekom
2009 augusztusában Magyarországon csupán hatezerrel, 1,067 millióra bővült a digitálisan televíziózó háztartások száma, derül ki a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH)gyorsjelentéséből. A hónap végén az összes hazai háztartás több mint 25 százalékában, míg az előfizetéssel rendelkező háztartások 43,5 százalékában televízióztak digitálisan.
.
2009. szeptember 4. 14:16:51Vállalatok
A UPC kárára nőtt a Telekom
A UPC kárára nőtt a TelekomAz NHH második alkalommal készítette el televíziós gyorsjelentését, mely szerint egy hónap alatt több mint húszezren álltak át digitális televíziózásra. A piacvezető tévészolgáltató továbbra is a UPC, amely azonban vesztett részesedéséből a harmadik helyen álló Telekom javára. A Digi részesedése nem változott.
.
2009. augusztus 12. 13:16:58Vállalatok
Lohol a UPC nyakában a Digi
Lohol a UPC nyakában a DigiAz utóbbi hónapokban egyre nagyobb részarányt értek el a televíziós előfizetéseken belül a digitális szolgáltatások – hangzott el a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) szerdai sajtótájékoztatóján. A szakemberek szerint ez a tendencia folytatódhat a jövőben is. Az NHH első alkalommal készítette el televíziós gyorsjelentését, melyet szerdán sajtótájékoztatón mutattak be. A piacvezető tévészolgáltató továbbra is a UPC, de a Digi egyre jobban megközelíti.
.
2008. november 20. 06:19:57Vállalatok
Mobilszolgáltatást nyújtana a Digi Tv anyacége
Az október végén kiírt új mobiltelefon frekvenciák kapcsán élénk érdeklődés mutatkozik, a pályázati kiírást tizenegy cég vásárolta meg. Ezek egyike a nálunk a Digi Tv kapcsán megismert romániai RCS&RDS, mely szeretné a román piac után Magyarországra is kiterjesztené mobiltelefon-szolgáltatását.
.
2007. november 28. 10:49:59Vállalatok
Újra árversenyt generálhat a Digi Tv tulajdonosa
Újra árversenyt generálhat a Digi Tv tulajdonosaIsmét robbantott a fapados műsorszórásról ismertté vált romániai magyar nagyvállalkozó, Teszári Zoltán, aki tavaly a Digi Tv-vel forgatta fel a magyar telekom-piacot. A "tányéros műsorszórás" után immár teljes körű szolgáltatást kínál Magyarországon, emellett a társaság közép-európai offenzívába is lendült, várhatóan további árversenyt generál a régió telco-piacán. Mfor.hu háttér.
.
2007. november 28. 08:34:53Makró
Négy százalék lehet jövőre a hiány
Négy százalék lehet jövőre a hiányAz előzetes kardcsörtetés ellenére simán megszavazta az Országgyűlés a 2008. évi költségvetés főbb számait. Úgy tűnik, a szocialista honatyák lázadó kedve alábbhagyott, és nem szavazták szét a költségvetést. Talán ennek is köszönhető, hogy a szavazással egy időben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök egy külföldi hírügynökségnek igen optimistán nyilatkozott a gazdaság, illetve saját jövőjével kapcsolatban.
.
2006. szeptember 26. 17:31:00Vállalatok
Már Szlovákiában is nyomul a Digi Tv
Már Szlovákiában is nyomul a Digi TvA nagy visszhanggal indult Digi Tv immár elérte a százezer előfizetőjét Magyarországon. Közben Szlovákiában is terjeszkedik, mint ahogy hamarosan Csehországot is megpróbálja bevenni.
.
2006. június 12. 08:41:00Vállalatok
Feltörték a DigiTV kódolását
Feltörték a DigiTV kódolásátInternetről letölthető az a "segédprogram", amivel feltörhető a DigiTV kódolása, és így ingyen nézhető a műholdról sugárzott adás. Az még nem ismert, hogy mennyien törték fel a kódot, mint ahogy az sem, tesz-e a szolgáltató ellenlépést, azaz például megváltoztatja-e az adás kódját. Az mfor.hu az aktuális fejleményeknek nézett utána.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.