Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / KDB-döntések

Előző oldal 1 2 3 4 5 6 Következõ oldal
2017. március 24. 18:17:56Vállalatok
Pert vesztett a Vodafone
Pert vesztett a VodafoneTúl alacsony ajánlatot adtak be.
.
2016. október 24. 07:10:59Vállalatok
A BKK vezérigazgatója szerint mondvacsinált a KDB döntése
Dabóczi Kálmán, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója szerint mondvacsinált, szakmailag elfogadhatatlan okra hivatkozva semmisítette meg a 3-as metrópótló busz tendert a Közbeszerzési Döntőbizottság szerdán. A BKK vezérigazgatója erről a hétfői Népszavának beszélt.
.
2011. május 11. 14:13:59Makró | Vállalatok
Megbírságolta az MNB-t a Közbeszerzési Döntőbizottság
A Közbeszerzési Döntőbizottság szerint az MNB több ponton is megsértette a közbeszerzésekről szóló törvényt a "Kommunikációs ügynökségi szolgáltatásokra" kiírt eljárásával, ezért 500 ezer forint bírságot szabott ki a döntőbizottság a jegybankra.
.
2011. március 20. 08:22:09Vállalatok
A rossz dokumentumok miatt kell újraértékelni az ELTE felújítási tenderét
A nyertes Laki Épületszobrász Zrt. bankgaranciája rövidebb volt a kértnél, a környezetirányítási rendszerének az auditja pedig nem a cégre, hanem csak annak műemlék felújítási divíziójára szólt, ezért a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) megsemmisítette az ajánlatkérő Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) épület felújítási tenderét lezáró döntését - a határozat a Közbeszerzések Tanácsa honlapján jelent meg.
.
2011. február 28. 17:12:59Vállalatok
Közbeszerzési bírság az FKF Zrt.-nek az útszórósó-tender miatt
Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) 1 millió forint bírságot szabott ki a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-re, mert egy útszórósó-tendert jogsértő módon bonyolított le. A hétfőn meghozott határozat a Közbeszerzések Tanácsa honlapján jelent meg.
.
2011. január 29. 10:04:34Vállalatok
Majdnem szabályos volt az uniós tb-kártya tendere
Egyedül az írásbeli indoklást mulasztotta el az egyik ajánlat érvénytelenítésekor az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, egyebekben jogszerűen járt el az EU egészségbiztosítási-, valamint a közgyógyellátási nyers kártyákra kiírt közbeszerzésen - összegzi a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) jogorvoslatot lezáró határozata a Közbeszerzések Tanácsa honlapján.
.
2011. január 16. 11:15:46Makró | Vállalatok
Megsemmisítette a Bírósági Közlöny kiadására kiírt közbeszerzést a KDB
A Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) megsemmisítette az Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala által a Bírósági Közlöny kiadására kiírt közbeszerzés felhívását, és minden ezt követő döntést - a határozat a Közbeszerzések Tanácsa honlapján jelent meg.
.
2010. június 27. 11:39:24Vállalatok
Kétmilliós KDB-bírság a Központi Szolgáltatási Főigazgatóságnak
Hálózati aktív és passzív eszközök szállítására írt ki kétfordulós közbeszerzést a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság, de egy kitöltendő Excel-táblára félreérthető utasítást adott az ajánlattevőknek, ezért a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) megsemmisítette az eljárást lezáró döntést, és 2 millió forintra bírságolta az ajánlatkérőt - a határozat a Közbeszerzések Tanácsa honlapján olvasható.
.
2010. június 23. 08:49:59Vállalatok
NIF: a vesztesek ismét megfúrták az M3 autópálya továbbépítését
Az M3 autópálya két szakaszára kiírt közbeszerzési eljárás harmadik eredményhirdetése után sem kötheti meg a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. a szerződéseket a nyertesekkel, mert a vesztesek ismét megtámadták az eredményt a Közbeszerzési Döntőbizottságnál (KDB). Az eredetileg tervezett szerződéskötési időponthoz képest már öt hónapos a csúszás.
.
2010. június 15. 16:34:59Vállalatok
Egymilliós közbeszerzési bírságot kapott a BKV
Jogos érdeksérelem nélkül módosította a BKV az étkezési jegyekre kiírt tenderen kötött szerződést, ezért a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) egymillió forintra bírságolta - a határozat a Közbeszerzések Tanácsa honlapján jelent meg.
.
2010. június 15. 09:34:54Vállalatok
Újra kell értékelni a záhonyi széles vágányú felújítás tenderét
Az ajánlatkérő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.-nek a hiánypótlás után újra kell értékelnie a Záhony térségi széles nyomtávú vágányhálózat felújítására és építésére kiírt közbeszerzést, illetve 3 millió forint bírságot kell fizetnie - a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) erről szóló határozata a Közbeszerzések Tanácsa honlapján jelent meg.
.
2010. május 26. 07:59:50Vállalatok
Érvénytelen a miskolci "Zöld Nyíl" villamostender
Érvénytelennek nyilvánította a Közbeszerzési Döntőbizottság a "Zöld Nyíl" miskolci villamosprojekt járműbeszerzésére kiírt pályázat első két helyezettjének ajánlatát - írta az Észak-Magyarország szerdán.
.
2010. május 18. 11:04:59Makró | Vállalatok
Közbeszerzési bírság a HungaroControlnak
A Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) 2 millió forintra bírságolta a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt.-t, mivel az hirdetmény nélküli közbeszerzésen kötött egy évre szóló felelősségbiztosítást - a múlt pénteken született döntés a KDB honlapján jelent meg.
.
2010. május 13. 09:09:59Vállalatok
Közbeszerzési bírság a HungaroControlnak
A HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. érvénytelen ajánlatot hirdetett ki győztesnek az irányító központjának kivitelezésére kiírt közbeszerzésen, ezért a Közbeszerzések Tanácsa (KDB) 3 millió forintra bírságolta, az eredményt megsemmisítette - a határozat a Közbeszerzések Tanácsa honlapján jelent meg. A szolgálat nem ért egyet a kifogással, ezért megfontolja, hogy a döntés ellen bírósághoz fordul, de már biztos, hogy késni fog az új légiforgalmi irányító központ kivitelezése.
.
2010. május 8. 06:14:59Vállalatok
Milliárdos közbeszerzési botrány
A Közbeszerzési Döntőbizottság előtt kötött ki az a milliárdos médiatender, amelyet az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) hirdetett meg nem sokkal a választások előtt - írta szombati számában a Magyar Nemzet.
Előző oldal 1 2 3 4 5 6 Következõ oldal
.