Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Fesztiválok

2017. január 20. 11:31:54Vállalatok
8,5 milliárdért adhatta el Gerendai a Szigetet
8,5 milliárdért adhatta el Gerendai a SzigetetA Forbes első, EBITDA alapú becslése szerint 12,1 milliárd forint körülre értékelhették az amerikai vevők a Szigetet a múlt heti bevásárlás előtt.
.
2016. július 22. 15:22:59Makró | Vállalatok
Egymilliárdot ad a kormány nyári fesztiváloknak
Idén összesen több mint egymilliárd forintot fordít a kormányzat a nyári zenei, művészeti és szabadidős fesztiválok támogatására - mondta el Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára.
.
2016. július 8. 13:07:59Makró | Vállalatok | Személyes pénzügyek
Még mindig túlárazott a Sound és a Sziget
Még mindig túlárazott a Sound és a SzigetÖsszeszedtük 2016 legnagyobb hazai fesztiváljait és jegyárait a nyár hátralévő részére. A Sound és a Sziget kerül a legtöbb pénzbe.
.
2016. április 27. 05:31:59Vállalatok
Kisebb adók, több pénz a Szigetnek
Kisebb adók, több pénz a SzigetnekSzerdán öt évre bebiztosíthatják magukat a Sziget rendezői, ekkor dönthet a Fővárosi Közgyűlés a terület használatáról szóló megállapodásról. 2015-ben félmilliárdos nyereséget realizált a Sziget fesztivál, miközben adófizetési kötelezettségei csökkentek.
.
2016. április 18. 12:46:59Makró | Vállalatok | Befektetés | Személyes pénzügyek
Kötelező lesz a kártyás vásárlás a fesztiválokon?
Kötelező lesz a kártyás vásárlás a fesztiválokon?Egyre több fesztivál válik készpénzmentessé már itthon is. Nézzük, milyen várakozások és lehetőségek vannak ezzel a fizetési móddal kapcsolatban!
.
2012. augusztus 13. 08:04:59Vállalatok
Gerendai: nemzetközileg is lesznek komoly fesztiválcsődök
A nem végleges adatok szerint mintegy 380 ezren látogattak el a 20. Sziget Fesztiválra; a rendezvény előreláthatólag nyereséges lesz, de ennek mértékét még nem tudni - mondta Gerendai Károly főszervező vasárnap este az MTI-nek.
.
2011. augusztus 15. 13:22:59Vállalatok
Részben az erős frankra fogja idei veszteségét a Sziget
Részben az erős frankra fogja idei veszteségét a SzigetAz utóbbi évektől eltérően az idén várhatóan veszteséges volt a Sziget fesztivál, ami részben a megnövekedett költségeknek, illetve a nézőszám nem elégséges növekedésének volt köszönhető - olvasható az Est Média hétfőn közzétett beszámolójában. A legnagyobb bukás Prince koncertje lehetett, melyre alig tízezer napijegyet vettek, a szervezők szerint ebben az erős svájci frank is ludas lehetett. Mfor.hu-háttér.
.
2011. július 1. 14:04:59Makró | Vállalatok
Nem drágulnak idén a belépők a nyári fesztiválokon
Nem drágulnak idén a belépők a nyári fesztiválokonAz egyetemeken és a főiskolákon véget ért a vizsgaidőszak, a Volt fesztivállal pedig magasabb sebességre kapcsolt a hazai fesztiválpiac is. A szervezők minden bizonnyal tekintettel vannak a gazdasági realitásokra, hiszen a legtöbb helyen idén nem drágult a belépők ára. Mfor.hu háttér.
.
2011. április 7. 18:40:58Vállalatok
A Magyar Telekom lesz az idei VOLT fesztivál főtámogatója
Több év közös sikerei után szorosabbra fűzi együttműködését a Sziget Kft. és a Magyar Telekom. A Telekom immár főtámogatóként lesz jelen a VOLT-on, és erősebb lesz a jelenléte a Heineken Balaton Soundon is.
.
2010. augusztus 18. 06:04:59Vállalatok
A horvát tengerpartra exportálná a Balaton Soundot a Sziget
A horvát tengerparton is rendezne fesztivált a Sziget Kft. - tudta meg a Világgazdaság Gerendai Károlytól, a cég ügyvezetőjétől.
.
2010. augusztus 6. 09:44:59Vállalatok
Egymilliárdba kerülnek a Sziget-sztárok Gerendaiéknak
Egymilliárdba kerülnek a Sziget-sztárok Gerendaiéknak  A jövő héten kezdődő Sziget Fesztivál költségvetésének több mint harmada, csaknem egymilliárd forint megy el a sztárfellépők gázsijára. A hetijegyek eladása 5-10 százalékkal visszaesett, napijegyből viszont több fogy, mint tavaly, írja a Világgazdaság.
.
2010. július 19. 14:49:59Vállalatok
Telefont kapnak a jegy mellé a szigetelők
Telefont kapnak a jegy mellé a szigetelők Feltölthető mobiltelefonnal gazdagodnak az idei Sziget-fesztivál látogatói, jelentették be hétfőn a szervezők.
.
2010. április 30. 14:04:59Vállalatok
"Bocs, mi csak benézünk" - percdíjas jeggyel robbant a Sziget
"Bocs, mi csak benézünk" - percdíjas jeggyel robbant a Sziget  Perc alapú mobil fizetési lehetőséget vezetnek be idén a Sziget Fesztiválon. Az újítás a Vodafone jóvoltából válik lehetségessé, amely - a Dreherrel együtt - főszponzorként támogatja a 2,6 milliárd forint költségvetésű rendezvényt. Mfor.hu tudósítás.
.
2009. július 24. 05:31:58Vállalatok | Személyes pénzügyek
Csurig vannak a bulivonatok: idén sem lesznek kevesebben a Szigeten
Csurig vannak a bulivonatok: idén sem lesznek kevesebben a SzigetenHárom héttel a kezdés előtt már több mint 30 ezer hetijegy elfogyott az idei Sziget fesztiválra, ez nagyjából megegyezik a tavaly ilyenkor tapasztalt számmal - mondta el az mfor.hu kérdésére Gerendai Károly, a fesztivál főszervezője. A rendezvény költségvetése ugyanannyi lesz, mint tavaly, bár a kért 130 millió forintos állami támogatást nem kapta meg a Sziget. Mfor.hu-háttér.
.
2009. július 23. 10:21:40Vállalatok
Gulyás, flekken, zsíroskenyér - 270 millióba kerül a Félsziget
Megközelítőleg egymillió euróba, azaz mai árfolyamon mintegy 270 millió forintba kerül a ma kezdődő Félsziget-fesztivál, írja az Új Magyar Szó. A hat éve létező rendezvény tavalyelőtt termelt először nyereséget, egyelőre még a befektetett összegek megtérülése a cél.
.