Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!
![]() | 1 | 2 | ![]() |
| Hozzászólások | |
Pepsi - Mikulás válságban | |
2009. október 15. 22:13:02 Sztem:Na tessék. Nyert. Muhaha. ..és tisztelt Lászlóné, KeréK, Lc, vagy bárki a készítők közül. A grafikailag is hajszálpontos lopást, mondhatni átszkinezést, ne mossuk össze az inspirációval, a hasonlósággal, az ötletújrafelhasználással, vagy az újragondolással. Mert a felsoroltakban van hozzáadott érték. A lopás meg lopás. Most loptak egy díjat is, nulla ponttal. Muhaha. Sztem:Srácok, miért indulhat egy versenyen egy köztudottan és pofátlanul hajszálra és vesszőig lopott cucc? Megírta a Kreatív, megírta az Addict. Miért jó az, tisztelt zsűri, ha véletlenül nyer valamit és ennek a megmérettetésnek is leamortizáljuk a presztizsét? | |
2009. február 24. 16:50:16 Na tessék. Nyert. Muhaha. Sztem:Srácok, miért indulhat egy versenyen egy köztudottan és pofátlanul hajszálra és vesszőig lopott cucc? Megírta a Kreatív, megírta az Addict. Miért jó az, tisztelt zsűri, ha véletlenül nyer valamit és ennek a megmérettetésnek is leamortizáljuk a presztizsét? | |
2009. február 20. 18:17:31 teccett, de kár, hogy tolvajok... lehet, hogy a kreatívokat kirúgták és most a vodafone-os kampányban szerepelnek... | |
2009. február 20. 10:56:07 Ha valaki nem tud okosat kitalálni ne legyen marketinges, vagy kreatív arc, menjen inkább gyárba dolgozni. Ez a magyar marketing szakma, szürke unalmas szemétgyáros. Németh Lászlóné:Azt gondolom, hogy könnyű a kész anyagot bárkinek is bírálni. Kíváncsi lennék ki mindenki tudna valami frappánsat,szellemeset,okosat produkálni? | |
2009. február 13. 07:46:45 Azt gondolom, hogy könnyű a kész anyagot bárkinek is bírálni. Kíváncsi lennék ki mindenki tudna valami frappánsat,szellemeset,okosat produkálni? | |
2009. február 7. 10:20:20 Király anyag és működik, tagadhatatlan!! | |
2009. február 5. 18:07:36 Láttam az eredetit, az Obama kampányosat, ez jobban sikerült és a témája is szimpatikusabb... | |
2009. február 5. 14:26:18 Nekem nagyon tetszett!! | |
2009. február 4. 16:24:59 Nem tudom, honnan loptak, nem lattam csak ezt averziot. | |
2009. február 4. 14:17:03 Ennyi. sahib:Hiába lopott, a Pepsi rég elérte vele a célját.
Lopott és nagyon hasznos kampány volt. | |
2009. február 4. 12:08:42 Hiába lopott, a Pepsi rég elérte vele a célját. | |
2009. február 4. 11:57:36 A magyar reklámok jelentős része azért külföldi reklámok alapján készül. De nem csak kishazánkban, a világon máshol is jellemző egymás ötletének lenyúlása, vagy "újrafeldolgozása"... Szerintem ettől még indulhat egy versenyen, és szerintem kategóriagyőztes is lehet, csak épp az eredetiség megítélésekor figyelembe kell venni, hogy átdolgozott anyagról van szó... Sztem:Srácok, miért indulhat egy versenyen egy köztudottan és pofátlanul hajszálra és vesszőig lopott cucc? Megírta a Kreatív, megírta az Addict. Miért jó az, tisztelt zsűri, ha véletlenül nyer valamit és ennek a megmérettetésnek is leamortizáljuk a presztizsét? | |
2009. február 4. 09:26:53 Lopott? majomketrec:2 zsűritag eddig nulla pontot adott, pont ezért. állítólag a módszer lopott, az aktualizálása saját ötlet..
Sztem:Srácok, miért indulhat egy versenyen egy köztudottan és pofátlanul hajszálra és vesszőig lopott cucc? Megírta a Kreatív, megírta az Addict. Miért jó az, tisztelt zsűri, ha véletlenül nyer valamit és ennek a megmérettetésnek is leamortizáljuk a presztizsét? | |
2009. február 4. 08:24:07 Szerintem igenis nagyon jó a Pepsi mikulás!!!! | |
2009. február 4. 07:44:25 2 zsűritag eddig nulla pontot adott, pont ezért. állítólag a módszer lopott, az aktualizálása saját ötlet.. Sztem:Srácok, miért indulhat egy versenyen egy köztudottan és pofátlanul hajszálra és vesszőig lopott cucc? Megírta a Kreatív, megírta az Addict. Miért jó az, tisztelt zsűri, ha véletlenül nyer valamit és ennek a megmérettetésnek is leamortizáljuk a presztizsét? | |
![]() | 1 | 2 | ![]() |