Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Mindössze 5 napos cég gyűjt adatokat egymilliós jövedelmet ígérve

A teljes cikk ezen a linken található: Mindössze 5 napos cég gyűjt adatokat egymilliós jövedelmet ígérve
Egyetlen honlap és több ezer link, mellyel a már regisztrált tagok csábítják csatlakozásra a netezőket. Mindössze ennyi a biztos a július 9-i indulást már lekéső Magyar Kedvezmény Kártyáról. Mfor.hu-háttér.

2012. november 20. 08:04:07

@Laca: Gratulálok az "okos" eszmefuttatásodhoz, de ezt magyarázd azoknak, akik több százezret buktak a Sciennet-tel, és károsultakká váltak. Piramisjáték ugyanúgy.
Remélem soha nem indul újra!

2012. július 21. 21:21:04

Teljesen igaza van az előttem szólónak (nemtiárnyéknak)!
Innen kell megtudnom, hogy milyenek a "játékszabályok".
Ez pont piramis játék, mivel akik a végén regisztrálnak, sohasem szednek már össze 250 tagot, hiszen addigra teljesen szerteágazik az MKK családfája.
Ezek után biztosan Ismét nagy sikere lesz az újra induló ScienNetnek, mivel ott a "termékpartnerek" ingyen léphetnek be éves díj befizetése nélkül. Manapság meg főleg nem adnak ki pénzt bizonytalan üzelmekre. A ScienNet viszont 14000 stratégiai partnert állított a hátterébe, ahol BÁRKI (nem csak a "2500-asok") tud vásárolni, akár a regisztráció után 10 perc múlva.
u.i.: Mindjárt újra indul a ScienNet, kitartás!
http://sciennet.blog.com/

2012. július 12. 16:13:53

Tisztelt Szerkesztőség,

Úgy tűnik ismét palira vettek sok-sok reménykedő honfitársunkat. Mint ahogy Önök is kifejtették, ebben a rendszerben pénzt keresni szinte lehetetlen. Már a kártyához jutás is olyan feltételek teljesítését várja el, ami kivitelezhetetlen. Nem is beszélve a kártya fenntartásáról. Ez a történet csak is kizárólag arról szól, hogy a kitalálói bezsebeljék a reménykedő elfogadóhelyektől az éves tagsági díjat. Mert ezekkel a feltételekkel vásárlójuk nem sok, vagy egyáltalán nem lesz. Nagyon kíváncsi lennék az ő véleményükre, arra hogy hogyan látják a befizetett pénzük megtérülését.
De azt el kell ismerni a kitalálók ügyes, és eddig nem ismert megoldással jutottak nem kevés pénzhez. Mert azt kijelenhetjük, hogy kiadásuk ( amit az ügyvezető említett: kártyák legyártása, oktatás...) nemigen lesz, mivel kártyákat nem kell gyártani, oktatni meg nem lesz kit.

Üdvözlettel:

egy ( szintén ) megvezetett polgártárs

hirdetés
hirdetés
http://m.mfor.hu
Olvasói sarok - fórum
[ 2013-05-17 ] Orbán felcsúti stadionja lesz a legdrágább - Mihály Géza
" Nekem is hiányérzetem van a cikk kapcsán, csak éppen..."
[ 2013-05-17 ] MNB: a GDP 82,2 százalékán az államadósság - szp
" Kedves Airmax! Néhány pontosítás a kommenthez. a..."
[ 2013-05-17 ] Rekordszintű euróövezeti külkereskedelmi többlet márciusban - szp
" Európa alkalmazkodik, nem kicsit. És ez nem rossz. ..."
[ 2013-05-17 ] NGM: csak átmenetileg nőtt az adósság - airmax
" No erről beszéltem én is a másik cikknél... ..."
További témák >>
hirdetés
.