Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Hozzászólások

Már a püspökfalatot is kiharapta a Balatonból Mészáros és Tiborcz

A teljes cikk ezen a linken található: Már a püspökfalatot is kiharapta a Balatonból Mészáros és Tiborcz
A kempingek mellett a legjobb óriástelkeket is bekebelezték.

2017. augusztus 8. 12:00:07

ámulva figyelem, hogy ez a két magyar, mármint mészáros lötyő és a nem billegő lábú tiborcz gyerek a világ legjobb ingatlanspekulánsai! csodálkozom, hogy a balatont, mármint a balaton vizét, a benne lévő halakkal, az alatta lévő földterülettel még nem vették meg! persze az is zseniális, hogy körbekerítik és csak belépőjeggyel engedik be a Balatonhoz a keményen dolgozó kisembereket! viszont amin nagyon csodálkozom, hogy kedves vezetőnk, a pávatáncos dakota /Ülő Hordó/ miért nem teszi meg ezt a két szuper géniuszt pénzügyminiszternek és gazdasági miniszternek? szerintem egy év alatt hazavágnánk svájcot is és mi lennénk europa vezető gazdasági és pénzügyi nagyhatalma! természetesen ez csak akkor igaz ha ennek a két suttyónak a szárnyalását nem az újkori Móricz Zsigmondi úram-bátyám világot felélesztő harmadik suttyójának köszönhetik!

szerkesztve: sirásó 2017. augusztus 8. 12:01:37
2017. augusztus 3. 20:11:02

Egyre gyanúsabb hogy ez a Mészáros nevű Milliárdos dróton rángatja Orbánt hogy olyan törvények szülessenek aminek hatására Ő még jobban meggazdagodik.
És mivel saját állítása szerint is ő egy roppant értelmes ember így nagy rá az esély hogy taktikázik!! :(

.