Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Hozzászólások

Mindent megkapnak a nyugdíjasok év végén

A teljes cikk ezen a linken található: Mindent megkapnak a nyugdíjasok év végén
A korrekción túl novemberben jöhet a nyugdíjprémium is.

2017. október 9. 12:18:41

Érdekes, hogy manapság már a nyugdíjasok hiteleznek a kormánynak, aztán év végén kamat nélkül kapják vissza a hitel egy részét. A kormány nem képes év végén megmondani a köveztkező évi várható inflációt. 0,9 % volt a becslés, aztán 2,6-3% lett. Ez a kormány teljes alkalmatlanságát jelzi. De ha már képtelennek pontosan megmondani az ifláció mértékét, lehetne havontakorrigálni a nyugdíjakat! És mi ez a prémium? Semmiféle plusz pénzről nincs itt szó. A nyugdíjakat a svájci indexálás, a nyugdíjas kosár, és a 13. havi nyugdíj eltörlésével, és vissza nem adásval lenyomták, a nyugdíjplafont a haverok számára eltörölték. Itt hatalmas igazságtalanságok, bűncselekmény gyanús események történtek, amiket ki kell vizsgálni, és korrigálni kell, visszamenőleg is! És mi van az igérgetett 14. havi nyugdíjjal????

2017. október 5. 18:59:54
erasmus:Mindent megkapnak a nyugdijasok!Az idegbaj és a megélhetés nehézsége már megvan,még egy biztonságos egészségügy kéne,és néhány év emberi módon való élet a hátralévéből!Ja és ne hazudoz*zon a kormány nyugdij vásárlóértáékének megőrzéséről,mert ez aljas hazugság!


  • ****

2017. október 5. 17:23:30

Mindent megkapnak a nyugdijasok!Az idegbaj és a megélhetés nehézsége már megvan,még egy biztonságos egészségügy kéne,és néhány év emberi módon való élet a hátralévéből!Ja és ne hazudozzon a kormány nyugdij vásárlóértáékének megőrzéséről,mert ez aljas hazugság!

.