Galéria

Nézze meg a foci-vb-k hivatalos labdáit!

A 2014-es vb hivatalos labdája, amelyet ezúttal is az Adidas készített, a Brazuca fantázianevet viseli. A Brazuca a brazil ember informális elnevezése, a brazil életérzés kifejezése. A név közönségszavazás eredménye képen került az idei labdákra.
Az Adidas 2,5 évet töltött a labda kifejlesztésével, így az vélhetően tökéletes főszereplője lesz az egy hónapig tartó játéksorozatnak. A cég egyébként ötletes módon igyekezett kivívni a brazilok szimpátiáját: valamennyi, a Brazuca bemutatása napján született brazil gyermek kap egyet a vb hivatalos sportszeréből.

Uruguay 1930
 Uruguay 1930

Az uruguayi játékoknak...

Előző oldal 1 2 3 4 5 10 15 20 21 Következõ oldal
hirdetés
Galéria ajánló
Bl-döntő: a szegénylegény harca a krőzussalBl-döntő: a szegénylegény harca a krőzussal

Ma este rendezik meg a BL-döntőt, melyen a spanyol Atletico Madrid és a Real Madrid csap össze. Ha játéktudásban ezúttal óriási különbségek nincsenek is, hiszen mindkét gárda döntőbe került, a legértékesebb játékosok között óriási differenciák vannak. No meg a klubok értéke sem épp egy súlycsoportot képvisel. A Real értéke 571,4 millió eurót (172 milliárd forintot) ér a transfermarkt szerint, míg az Atleticoé "csupán" 248,1 millió (75 milliárd forint).

Nézze meg Debrecen új, Robin Hood-stadionját!Kripli sztárfocisták hirdetik az olasz bajnokságot
hirdetés
hirdetés
.