Galéria

Átadták az első Airbus A320neo repülőgépet

Átvette szerdán első Airbus A320neo repülőgépét a Lufthansa, ezzel a német légitársaság lett az első, amelyik forgalomba állította a toulouse-i gyártó legújabb típusát.

 

Január 20-án a Lufthansa átvette az első Airbus A320neo típusú repülőgépét. Carsten Spohr, a Deutsche Lufthansa AG elnök-vezérigazgatója, Fabrice Brégier, az Airbus elnök-vezérigazgatója és David Hess, Pratt & Whitney elnöke, valamint Robert Leduc, a United Technologies alelnöke és légiközlekedésért felelős technológiai igazgatója a világ első kereskedelmi forgalomba álló A320neo átvétele alkalmából Hamburg-Finkenwerderbe utaztak.

Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következõ oldal
hirdetés
Galéria ajánló
Ezek a legbiztonságosabb európai légitársaságokEzek a legbiztonságosabb európai légitársaságok

A héten történt légikatasztrófa után - szokás szerint - felerősödtek a biztonságot firtató hangok. Aki bízik a statisztikákban, az ugyanakkor nyugodtan repülhet továbbra is. Nem mindegy persze, hogy melyik légitársaságot vesszük igénybe az utazásunkhoz. A Jet Airliner Crash Data Evaluation Centre adatai szerint ez a 10 legbiztonságosabb európai légitársaság. (A rangsorolási elvek itt érhetőek el.)

Csodás fotók az Airbus repülőgépéről!Drónok, óriásbálnák és rakéták a párizsi repülőshow-n
hirdetés
hirdetés
.