Galéria

Ők a legjobban kereső celebek

Elképesztő összegeket tesznek zsebre a legjobban kereső hírességek. Igaz, többségük nem csupán a magazinok címlapjain szerepel, hanem komoly kulturális vagy sporteredményekkel büszkélkedhet.

 

1; Taylor Swift
Zenész, amerikai énekesnő. Éves keresete 170 millió dollár.
Az elmúlt években szakmailag és anyagilag is csúcsra jutott az immár tízszeres Grammy-díjas country-pop énekesnő. Taylor Swift számos dal szerzője és színészként is kipróbálta már magát.
Forrás: taylorswift.com

Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következõ oldal
hirdetés
Galéria ajánló
Meztelenséggel sokkolnak az állatvédőkMeztelenséggel sokkolnak az állatvédők

A legharciasabb állatvédő szervezet, a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) 1980-ban alakult. A szervezet tudatosan játszik a médiahekkekre, a nagy felháborodást kiváltó kampányaikkal igyekeznek felhívni a figyelmet az állatok jogaira, illetve az etikus állattartásra. A szervezet nevéhez fűződik a nagy botrányt kavaró "Inkább járok meztelenül, mint hogy bundát viseljek" kampány, melyben számtalan ismert sztár közreműködött az évek során. Emellett más sokkoló performansszal és médiamegjelenéssel igyekeznek bevésni a köztudatba a nevüket és céljaikat. A PETA számára semmi sem tabu, a közelmúltban két botránnyal hívták fel magukra a figyelmet, előbb a first lady Michelle Obama fotóit használták engedély nélkül egy szőrmeviselés elleni kampányában, majd az elsőszámú színesbőrű sportikon képmását szerepeltették (szintén engedély nélkül) egy az állatok ivartalanítását népszerűsítő hirdetésben.

A leggazdagabb anyukákA legjobban kereső párok Hollywoodban
hirdetés
hirdetés
.