Galéria

A magyarok szívét is megdobogtatja az új Suzuki

Magyarországra érkezett az új Swift! A Genfi Autószalonon nagy sikert arató új generációs modell nemsokára itthon is kapható lesz.

 

Az új autó örökölte a Swift népszerű karakterét, míg a megújított elemekkel innovatív stílust alkottak a tervezők. Az impozáns, európai modell az elődjétől örökölt továbbfejlesztett elemei közé tartozik a széles vállvonal, a fekete A-oszlopok és a függőlegesen elrendezett első és hátsó lámpák. A lágyabb, ugyanakkor izmosabb és edzettebb megjelenésről a rövidebb, alacsonyabb, szélesebb karosszéria gondoskodik, míg a széles és erőteljes első hűtőrács, a lökhárító rácsa és a karakteres sárvédőívek erőt sugároznak.

Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 Következõ oldal
hirdetés
Galéria ajánló
40 éves a Skoda Rally Sport40 éves a Skoda Rally Sport

Kevesen tudják, hogy a Skoda még jóval azelőtt, hogy a VW felvásárolta volna, aktív szereplője volt az autósportnak. Legendás modelljei a 180 RS és 200 RS rally autók és a 130 RS versenyautó 40 éve, 1974-ben debütáltak. A gyár 2000-ben ezeknek a modelleknek emléket emelve indította el hasonló nevű sorozatát, amely azóta a sportos vonulatot jelenti a cégen belül.

Ilyen lesz az új magyar versenypályaA magyar autógyártás virágkora: ilyen volt a Rába Botond
hirdetés
hirdetés
.