Galéria

A Blaha Lujza téri új pláza

A tervek szerint a húsvéti ünnepek előtt, április 14-én nyitja meg kapuit Budapest legforgalmasabb terén, a Blaha Lujza téren álló Europeum Bevásárlóközpont. Az ABLON Group fejlesztésében épülő ingatlan 70 százaléka bérlőre talált, és az épületegyüttesben nyitotta meg 2010 nyarán a Marriott szállodalánc első magyarországi Courtyard hoteljét is.

 

"A bevásárlóközpont funkció kialakításánál az épület elhelyezkedése önmagában meghatározó tényező volt, hiszen alapvetően a mindennapi vásárlásokra szeretnénk helyezni a hangsúlyt, és ennek megfelelően lettek kiválasztva a kulcsbérlők is: a Hennes&Mauritz, a Müller, valamint a Deichmann" – mondta Lovro Adrienn, az ABLON Group magyarországi ügyvezető igazgatója.

Előző oldal 1 2 3 4 5 Következõ oldal
hirdetés
Galéria ajánló
Ezt a telefont tartják a legférfiasabbnakEzt a telefont tartják a legférfiasabbnak

A kínai Doogee elkészítette azt a készüléket, melyet internetszerte mindenki, aki csak megpillant, egybehangzóan a "legférfiasabb férfitelefonnak" tart. Az S60-ast persze bárki használhatja nemre való tekintet nélkül, de a tankos finomsággal kidolgozott fém hátlap és a lágy élek miatt inkább számíthat a szakállas, gyúrós, macsó népcsoport figyelmére. A Doogee ráadásul egy előre összerakott, jó férfiasan csak "szerszámosládának" keresztelt appgyűjteményt is telepített az S60 férfitelefonra, melyben a szögmérő és a nagyító mellett egy iránytűs app is helyet kapott, ha épp "felfedezőútra indulnánk a mezőn", hisz minden férfias férfinak a mezőfelderítés a legfőbb hobbija. A cég mindenesetre azzal harangozta be a készüléket, hogy "Eljött a vadállat." A férfitelefon.

Ilyen átlagfizetések sehol máshol nincsenekIntersport budaörsi megnyitó
hirdetés
hirdetés
.