Galéria

A Blaha Lujza téri új pláza

A tervek szerint a húsvéti ünnepek előtt, április 14-én nyitja meg kapuit Budapest legforgalmasabb terén, a Blaha Lujza téren álló Europeum Bevásárlóközpont. Az ABLON Group fejlesztésében épülő ingatlan 70 százaléka bérlőre talált, és az épületegyüttesben nyitotta meg 2010 nyarán a Marriott szállodalánc első magyarországi Courtyard hoteljét is.

 

"A bevásárlóközpont funkció kialakításánál az épület elhelyezkedése önmagában meghatározó tényező volt, hiszen alapvetően a mindennapi vásárlásokra szeretnénk helyezni a hangsúlyt, és ennek megfelelően lettek kiválasztva a kulcsbérlők is: a Hennes&Mauritz, a Müller, valamint a Deichmann" – mondta Lovro Adrienn, az ABLON Group magyarországi ügyvezető igazgatója.

Előző oldal 1 2 3 4 5 Következõ oldal
hirdetés
Galéria ajánló
Így néz ki a felcsúti stadionÍgy néz ki a felcsúti stadion

Sajtóbejárást tartottak a felcsúti Pancho Arénában, a Puskás Akadémia stadionjában, melyet hivatalosan április 21-én hétfőn avatnak fel a hetedik alkalommal megtartott Puskás Suzuki Kupa utánpótlás-labdarúgótorna döntőjével. A hírek szerint teltház lesz a nyitóünnepségen, azaz 4500 néző előtt játsszák az első hivatalos mérkőzést. (Fotók: MTI)

Eladó a több mint 40 éves brit szimbólum?Air France tragédia - Megtalálták a gép roncsait
hirdetés
hirdetés
.