Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Novák Péter

2017. május 3. 11:18:03Vállalatok
Novák Péter lesz a magyar Dentsu Aegis vezetője
2017. június 1-jétől Novák Péter veszi át a cégcsoport teljes magyar szervezetének irányítását. Elődje, Kovács Zoltán tavaly év végén távozott a cégcsoport éléről, az új ügyvezető érkezéséig Patrik Gamryd, a Dentsu Aegis Network egyik regionális vezetője irányította a hazai cégeket.
.
2012. január 2. 18:34:59Vállalatok
Távozik Novák Péter az Origótól
Közös megegyezéssel távozik az Origo Zrt.-től 2012 márciusával Novák Péter, a cég vezérigazgató-helyettese.
.
2010. március 30. 10:11:52Vállalatok
Távozik az Origo kereskedelmi igazgatója
Távozik az Origo kereskedelmi igazgatójaNem hosszabbítják meg Ablonczy Ákos szerződését, így ha nem szűnik meg az egy évvel ezelőtt létrehozott pozíció, akkor hamarosan új kereskedelmi igazgatót nevezhetnek ki.
.
2010. január 22. 16:01:59Vállalatok
Vaszily Miklós: Indextől az Origóhoz
Vaszily Miklós: Indextől az Origóhoz2010. február 1-jétől Vaszily Miklós a Magyar Telekom 100 százalékos tulajdonában lévő Origo Zrt. vezérigazgatója. Az elkövetkező hónapokban Novák Péter is csatlakozik a cég menedzsmentjéhez általános vezérigazgató-helyettesként, áll a társaság közleményében.
.
2008. február 25. 08:34:49Vállalatok
Lejárt a gagyi reklámok kora
Lejárt a gagyi reklámok koraMég mindig nem elég ötletes a hazai reklámok többsége, ezért egyelőre labdába sem rúghatunk a nemzetközi kreatív versenyeken. Az online forradalom és ennek révén a reklámpiac átalakulása azonban Magyarországon is pozitív változásokat hozhat, állítják iparági szakemberek.
.
2008. január 24. 08:29:55Vállalatok
Még tesztelik az iwiw céges részét
Még tesztelik az iwiw céges részétBár úgy tervezték, hogy már év végén befejeződik az iWiW-közösségek szolgáltatásának tesztelése, ez a folyamat még mindig tart. Néhány cég azonban már regisztrált márkaklubokat a rendszerbe, tapasztalataik egyelőre pozitívak. Nálunk is beindult a céges közösségépítés? Mfor.hu háttér.
.
2008. január 10. 12:59:00Vállalatok
Átalakulóban a netes reklámok
Átalakulóban a netes reklámokIdén már minden második magyarnak lehet internetelérése, így egyre több fogyasztót találhatnak meg az online hirdetők. Az mfor.hu annak járt utána, mely webes reklámoknak nőhet, illetve csökkenhet a szerepe 2008-ban.
.
2007. november 27. 16:04:48Vállalatok
Online lapok: több a hirdetés, több a bulvár
Egyre több hirdetést vonz az internetes média, amelyben lassan, de biztosan nyer teret a bulvár - hangzott el a budapesti német nagykövetségen kedden rendezett pódiumbeszélgetésen.
.
2007. november 16. 16:04:00Vállalatok
A márkahűségre építhetnek a céges iWiW-ezők
A márkahűségre építhetnek a céges iWiW-ezőkA márkahűség és a célzott, nem ellenállást kiváltó üzenetek miatt éri majd meg cégeknek is regisztrálni az új, fizetős iWiW-szolgáltatásra, az úgynevezett "közösségek" menüpontba. Nyugaton a közösségi oldalakon történő reklámozásnak és márkaépítésnek már kialakultak a sajátos formái, az ottani tapasztalatok alapján érdemes itthon is hasonló kezdeményezésekbe fogni. A legnagyobb magyar közösségépítő internetes oldal most lépett.
.
2007. augusztus 2. 12:51:00Vállalatok
Közösségi oldalakon ütjük el az időt
Folyamatosan változnak a netezési szokások, állapította meg felmérésében a Compete. A mostani trendek nyertesei világszerte az iwiw-hez hasonló közösségi site-ok.
.
2007. július 5. 13:31:00Vállalatok
Csendben terjeszkednek a hazai internetes birodalmak
Csendben terjeszkednek a hazai internetes birodalmakMíg tavaly folyamatosan jelentettek be kisebb-nagyobb felvásárlási ügyleteket a hazai internetes piac szereplői, addig idén egyelőre várat magára az akvizíciós roham. Kisebb üzleteket már kötöttek, de a nagyobb dobások még a levegőben lógnak. Mfor.hu háttér.
hirdetés
hirdetés
.