Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Antal Attila

2010. március 1. 10:11:46Vállalatok
Házi őrizetben marad a BKV ex-vezére
Három hónappal, május 29-ig meghosszabbította a bíróság a BKV volt vezérigazgatójának házi őrizetét - írta hétfői számában a Magyar Nemzet.
.
2010. január 28. 08:01:59Vállalatok
Nem okozott gondot Antal Atilla őrizetbe vétele a Vértes Volánnál
A Vértes Volán Zrt. működése Antal Attila vezérigazgató őrizetbe vétele ellenére folyamatos - közölte a Vértes Volán tulajdonosa, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. szerdán az MTI-vel.
.
2010. január 26. 14:36:59Vállalatok
A legfelsőbb szintet is elérte a BKV-polip
A legfelsőbb szintet is elérte a BKV-polipŐrizetbe vette a rendőrség Antal Attilát, a BKV korábbi vezérigazgatóját - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden. Antalt hűtlen kezeléssel gyanúsítják, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.
.
2008. április 4. 07:44:44Vállalatok
Továbbra is vita tárgya Antal Attila végkielégítése
Nem ért egyet a fővárosi MSZP-SZDSZ koalíció azzal, hogy Antal Attila BKV-vezérigazgató több tízmillió forintos végkielégítést kapjon az általa márciusban kétszer kezdeményezett felmentése kapcsán - erről Steiner Pál (MSZP) és John Emese (SZDSZ) frakcióvezető beszélt csütörtökön az MTI-nek annak kapcsán, hogy a városvezetés rövidesen ismét foglalkozik a cégvezető felmondásával.
.
2008. március 10. 07:54:45Vállalatok
Felmentését kérte a BKV-vezér
Felmentését kérte a BKV-vezérEgészségi állapotára hivatkozva felmentését kérte Antal Attila, a BKV Zrt. vezérigazgatója vasárnap.
.
2008. március 1. 16:44:57Vállalatok
Fejek hullhatnak a BKV busztendere miatt
Személyi konzekvenciák levonására kérte fel a BKV felügyelőbizottsága (fb) pénteki ülésén a cég megbízott vezérigazgatóját és a társaság igazgatóságát a félresikerült busztender kommunikációs problémái, ellentmondásai miatt - tudta meg az MTI az fb tagjaitól. Az információt megerősítette a testület elnöke is.
.
2008. január 16. 05:59:56Vállalatok | Személyes pénzügyek
Másfél milliós havi fizetése lesz a BKV vezérigazgatójának
Jelentősen növekszik a jövőben a fővárosi tulajdonú gazdasági társaságok vezetőinek alapbére, a BKV vezérigazgatója például az eddigi 667 ezer forinttal szemben ezután havi 1,5 millió forintot kap. A kormánypárti képviselők a döntést azzal indokolták, hogy az új javadalmazási rendszer megfelel a versenyszférában szokásos teljesítményekhez kötődő díjazásnak.
.
2007. április 18. 09:11:00Vállalatok
Másfél millióra nőhet a BKV-vezér havi fizetése
Júniustól az eddigi 667 ezer helyett 1,5 millió forint lehet a havi bére a BKV Zrt. vezérigazgatójának, aki emellett 100 százalékos alap és 50 százalékos többletösztönző prémiumot is kapna évente - tudta meg az MTI a társaság keddi igazgatósági ülésének résztvevőitől.
.
2007. február 27. 06:31:00Vállalatok
Újabb vezetők távoznak a BKV-tól
Elhagyja a közlekedési vállalatot az eddigi vezérigazgató-helyettes, a Trolibusz Üzemigazgatóság vezetője pedig nyugdíjba vonul. A BKV-nál marad, de más pozícióba kerül a gazdasági vezérigazgató-helyettes.
hirdetés
hirdetés
.