Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Lepsényi István

2017. március 24. 16:43:59Vállalatok
Lepsényi szerint a magyar kormány támogató klímát teremtett a járműgyártásban
Lepsényi szerint a magyar kormány támogató klímát teremtett a járműgyártásbanA magyar kormány támogató klímát teremtett a járműgyártásban dolgozó cégeknek, hogy minél hatékonyabbak legyenek, minél jobban be tudjanak kapcsolódni a kutatás-fejlesztési munkába - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára pénteken Budapesten a Hungexpón, a Magyarok a világ járműgyártásában című tematikus kiállítás megnyitóján.
.
2015. január 22. 09:19:59Vállalatok
Bíró váltja Lepsényit a Knorr-Bremse élén
Bíró Attila vette át a Knorr-Bremse kecskeméti telephelyének vezetését 2015 januárjától Lepsényi Istvántól - közölte a cég az MTI-vel szerdán.
.
2011. január 26. 13:24:59Vállalatok
Lepsényi István az év menedzsere
Lepsényi István az év menedzsereA 13 tagú, a Menedzserszövetség vezetőiből és a meghirdető szervezetek, köztük az mfor.hu képviselőiből álló zsűri döntése alapján a 16. alkalommal kiírt "Az év menedzsere" pályázatot Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. vezetője nyerte meg. A 35 év alatti menedzserek között Lakics Péter, a Lakics Gépgyártó Kft. ügyvezető igazgatója lett a nyertes.
.
2009. november 27. 15:41:51Vállalatok
800 embernek ad munkát a Knorr-Bremse új budapesti üzeme
Budapesten 43 millió eurós beruházással újabb gyártóüzemet épít a német magántulajdonban lévő Knorr-Bremse cégcsoport. A 2010-ben elkészülő gyárban a tervek szerint 800 ember fog dolgozni - közölte Raimund Klinkner, a Knorr-Bremse AG igazgatótanácsának elnöke pénteken Kecskeméten.
.
2009. január 21. 17:29:55Makró | Vállalatok
A kormány segíti a magyarországi autóipart
A kormány segíteni fogja a kutatás-fejlesztést az abban tevékenykedő szakemberek megtartásának támogatásával - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter az Autóipari Versenyképességi Munkacsoport ülése utáni sajtótájékoztatón Budapesten.
.
2008. június 2. 17:39:36Vállalatok
Új elnököt választott a Menedzserek Országos Szövetsége
Új elnököt választott a Menedzserek Országos SzövetségeTakács Jánost, az Electrolux Közép-Kelet Európai Holding vezérigazgatóját, az Electrolux Lehel igazgatóját választották elnöknek a Menedzserek Országos Szövetségének hétfői tisztújító közgyűlésén, Budapesten.
.
2006. május 29. 13:41:00Vállalatok
Kisebb államot és drasztikus reformokat várnak a kormánytól a menedzserek
Kisebb államot és drasztikus reformokat várnak a kormánytól a menedzserekA látszatintézkedések helyett a gazdaság versenyképességét valóban növelő döntések meghozatalát, az egészségügy és a közigazgatás átalakítását sürgetik a piaci szereplők. A költségvetési megszorítások rövid távon a kiadások emelkedéséhez vezetnek majd - hívták fel a figyelmet az mfor.hu Heti Hármas című sorozatában megkérdezett cégvezetők.
.
2006. május 19. 19:41:00Vállalatok
Demján: mi nem a családi ékszerből élünk
Lejárt Lepsényi István, a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) soros elnökének mandátuma. Ebben a pozícióban Roóz József, a Budapest Business School rektora követi a leköszönőt. A VOSZ közgyűlésének pénteki döntése értelmében az ügyvezető elnök továbbra is Demján Sándor marad, tudósít az mfor.hu.
.
2005. november 15. 13:01:00Vállalatok
Heti Hármas: Hónig, Lepsényi, Poór
Heti Hármas: Hónig, Lepsényi, PoórAz mfor.hu a hazai vállalatok vezető menedzsereit megszólaltató sorozatában ezúttal Hónig Péter, Lepsényi István és dr. Poór József mondta el véleményét három témában: a magyar döntéshozók imázsáról, az ázsiai cégek terjeszkedéséről, illetve a gazdasági bűncselekményekről.
.
2005. szeptember 13. 10:21:00Vállalatok
Heti Hármas: Beck, Hónig, Lepsényi, Molnár
Heti Hármas: Beck, Hónig, Lepsényi, MolnárAz ősz beköszöntével új sorozatot indít el az mfor.hu. Hetente egyszer a legnagyobb, legismertebb, legnevesebb vállalatok első számú vezetőit, illetve a gazdasági döntéshozókat kérjük fel arra, hogy kommentáljanak három aktuális gazdasági mozzanatot, trendet, történést. Induljon hát a Heti Hármas!
.
2005. június 22. 15:21:00Vállalatok
Lepsényi: bíznak a multik a hazai menedzserekben
A hazai gazdaság szereplőinek az összefogását, a fejlődés előmozdítását tekinti fő feladatnak Lepsényi István, a Menedzserek Országos Szövetsége újraválasztott elnöke, aki az mfor.hu-nak nyilatkozott.
.
2005. január 1. 22:52:00
Lepsényi István
hirdetés
hirdetés
.