Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Simák Pál

2014. február 6. 18:43:59Vállalatok
A CIB élén folytatja a távozó MKB-vezér
Az Intesa Sanpaolo 2014 áprilisában Simák Pált nevezi ki a bankcsoport magyarországi érdekeltsége, a CIB Bank igazgatósági elnökévé és vezérigazgatójává - közölte a CIB Bank az MTI-vel csütörtökön.
.
2014. február 6. 15:10:59Makró | Vállalatok
Sebők András lesz az MKB elnök-vezérigazgatója
Sebők András lesz az MKB elnök-vezérigazgatójaLemond Dr. Simák Pál, az MKB elnök-vezérigazgatója, utódja Sebők András, a bank jelenlegi vezérigazgató-helyettese.
.
2012. február 14. 22:04:59Makró | Vállalatok
Erdei Tamás távozik az MKB éléről
Erdei Tamás távozik az MKB élérőlErdei Tamás távozik az MKB éléről, utódja várhatóan Simák Pál vezérigazgató-helyettes lesz, a hírt az MTI információi szerint szerdán jelentik be a dolgozóknak. Az MKB kedden nem kívánta kommentálni az értesülést, majd szerdán megerősítette.
.
2008. április 3. 13:19:50Vállalatok
Új vezérigazgató-helyettes az MKB Banknál
Új vezérigazgató-helyettes az MKB BanknálDr. Simák Pál személyében február elejétől új vezérigazgató-helyettessel bővült az MKB Bank vezetősége. A nemzetközileg elismert szakember már a kinevezése előtti években is dolgozott számos, az MKB Bankkal kapcsolatos projekt megtervezésén és megvalósításán. Jelenlegi pozíciójában a számvitel, a kontrolling, a stratégia és üzletpolitika, valamint a humánpolitika területeket felügyeli.
hirdetés
hirdetés
.