Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Hanke Anikó

2008. július 4. 08:39:00Vállalatok
Jó állásoktól eshet el a gyanútlan iwiwező
Jó állásoktól eshet el a gyanútlan iwiwezőMagyarországon is egyre több cég nézi meg toborzáskor a közösségi portálokat, például az iwiwet annak érdekében, hogy minél teljesebb képet kapjon a jelöltről. Az mfor.hu által megkérdezett hr-esek szerint hasznos lehet ez az eszköz, az esélyegyenlőségi szakember viszont úgy véli, könnyen diszkriminációhoz vezethet.
.
2008. június 10. 17:04:53Vállalatok
Modortalan és nem beszél idegen nyelvet a magyar dolgozó
Modortalan és nem beszél idegen nyelvet a magyar dolgozóA magyar munkavállalóknál gyakran hiányzik a magabiztos fellépés, a kulturált megjelenés és a jó modor. Mindemellett hihetetlenül gyenge nálunk az átlagos kommunikációs képesség – derült ki egy frissen nyilvánosságra hozott kutatásból, amelyet egy új, a hazai munkaerőpiac sajátosságainak megfelelő szolgáltatástudományi képzés bevezetése előtt végeztek el.
.
2008. május 6. 17:34:15Vállalatok
Globális megbízást kapott az SAP hazai HR-vezetője
Globális megbízást kapott az SAP hazai HR-vezetőjeGlobális HR-vezetői pozícióba nevezte ki Hanke Anikót az SAP, aki ebben a munkakörben 1,3 ezer emberért felel százhúsz országban. A menedzser május 1-től tölti be a pozíciót, melyet a németországi Walldorf központból, és Budapestről felváltva lát el.
.
2008. január 1. 18:51:05Vállalatok
Hanke Anikó
Hanke Anikó az SAP AG globális HR Business partnere.
hirdetés
hirdetés
.