Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Járai Zsigmond

Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
2014. július 9. 06:31:59Makró
Járai: jó pályára került a magyar gazdaság
Sok nehézség után jó pályára került a magyar gazdaság, és a remények szerint azon is marad - mondta Járai Zsigmond az MTI-nek kedden, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán Makrogazdasági kérdések és potenciálok címmel tartott előadása előtt.
.
2013. december 19. 07:19:59Makró
Járai: ezt a programot az IMF-fel nem lehetett volna végrehajtani
Járai Zsigmond szerint a Magyar Nemzeti Bank vezetésének 2009 óta a növekedés támogatására kellett volna fókuszálnia, és nem kizárólag az infláció elleni küzdelemre. A jegybank felügyelőbizottságának elnöke a Heti Válasznak adott interjúban helyesnek nevezte a mostani kamatcsökkentési periódust.
.
2013. szeptember 26. 19:49:59Makró | Vállalatok | Befektetés
Járai lemondott a CIG Pannóniánál betöltött pozíciójáról
Járai lemondott a CIG Pannóniánál betöltött pozíciójárólA mai napon Járai Zsigmond lemondott a CIG Pannónia felügyelő bizottságának elnöki pozíciójáról, közölte a társaság.
.
2012. október 11. 08:01:55Makró
Járai szerint további kamatcsökkentés jöhet
A piaci várakozások azt mutatják, hogy a jövő év első negyedévében öt százalék közelébe is csökkenhet a jegybanki alapkamat - mondta Járai Zsigmond szerdán Szekszárdon, a Magyar Vállalkozói Szalon gazdasági fórumán.
.
2012. január 13. 09:46:59Makró
Járai: új gazdaságpolitikára és személyi változásokra van szükség
"A legfontosabb feladat egy gyökeres gazdaságpolitikai fordulat végrehajtása" - mondta a Költségvetési Tanács leköszönő elnöke, Járai Zsigmond a Világgazdaságnak adott interjújában.
.
2012. január 10. 09:40:59Makró
Lemondott Járai Zsigmond, a Költségvetési Tanács elnöke
Lemondott tisztségéről Járai Zsigmond, a Költségvetési Tanács elnöke.
.
2011. december 2. 17:04:59Makró
10 év magyar pénzügyminiszterei: egymásra mutogatás, sötét jóslatok
Az elmúlt évtizedről és a "hogyan tovább"-ról beszélgettek az elmúlt évtized magyar miniszterei egy pénteki gazdasági fórumon. Természetesen mindenki másként látta a saját időszakát, de a jövőt illetően nagyobb volt az egyetértés azt illetően, hogy nem számíthatunk sok jóra. Mfor.hu-tudósítás.
.
2011. szeptember 23. 19:25:51Makró
Járai: tartható a hiánycél, de sok a kockázat
A Költségvetési Tanács (KT) egyetértett a kormány jövő évi költségvetési tervezetével, de az jelentős kockázatokat hordoz - mondta Járai Zsigmond, a Költségvetési Tanács elnöke pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.
.
2011. július 4. 12:22:55Makró
Járai szerint jogszabálysértések történtek az MNB-nél
Járai Zsigmond szerint olyan jogszabálysértések történtek a jegybankban, amelyeket az ügyészségnek kellene vizsgálnia.
.
2011. március 5. 10:51:37Makró
Járai szerint nagyon magasak a bérek a jegybankban, az MNB cáfol
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelő bizottsága a testület 2010 decemberében tartott alakuló ülése óta elrendelt egyes vizsgálatai lefolytatása során nem vette figyelembe az adott vizsgálatokkal kapcsolatban a Magyar Nemzeti Banknál rendelkezésre álló valamennyi tényt és adatot, nem kérték ki kellő időben az MNB véleményét a jegybank felügyelő bizottsága megállapításaival kapcsolatban - olvasható a jegybank honlapján pénteken publikált összegzésben.
.
2011. február 24. 08:07:56Makró
Munkába álltak Járaiék
Megtartotta első ülését az új összetételű Költségvetési Tanács, a megbeszélést Járai Zsigmond, a Költségvetési Tanács köztársasági elnök által kinevezett vezetője hívta össze. Az ülésen részt vett Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke és Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke.
.
2011. február 18. 06:16:59Makró
Schmitt: Járai a kiemelkedő tudású közgazdász
Schmitt: Járai a kiemelkedő tudású közgazdászSchmitt Pál köztársasági elnök Járai Zsigmond volt jegybankelnököt nevezi ki ma a Költségvetési Tanács (KT) hiányzó, harmadik tagjának.
.
2011. február 15. 08:01:59Makró
Járai: Lehet, hogy érdemes "egy pofont adni"
A korábbi jegybankelnök szerint az államháztartásban az éves kisebb megtakarításokkal szemben valós alternatíva az egyszeri nagyobb költségcsökkentés.
.
2010. november 16. 15:02:41Makró
Járai: "kiemelkedő szakembereket választottak a jegybank felügyelő bizottságába"
Járai Zsigmond, a Magyar Nemzeti Bank kedden megválasztott új felügyelő bizottságának elnöke, volt jegybankelnök szerint az MNB új felügyelő bizottságába (fb) a parlamenti pártok nem pártfeladatot ellátó embereket, hanem szakmailag nagyon felkészült szakembereket választottak.
.
2010. november 13. 09:01:59Makró
Járai Zsigmond ismét a jegybankban kap tisztséget
Járai Zsigmond korábbi jegybankelnök lesz a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelőbizottságának elnöke, a felügyelőbizottságot várhatóan kedden választja meg a parlament, és tagjai még aznap leteszik a hivatali esküt - mondta Missura Gábor, a CIG Pannónia Életbiztosító Zrt. szóvivője az MTI-nek pénteken.
Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.