Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Csiki Bege Lajos

2010. február 25. 14:06:59Vállalatok
Hiénák között - megcsonkítva, de tovább él a Csiki-Bege birodalom
Hiénák között - megcsonkítva, de tovább él a Csiki-Bege birodalomFelszámolták a Csiki-Bege Csoport autókereskedő üzletágát, az ingatlanfejlesztésben és egészségiparban érdekelt cégek azonban tovább működnek, mondta el egy csütörtöki sajtóbeszélgetésen Csiki-Bege Lajos. A cégcsoport atyja és egyben vezetője - amellett, hogy elismerte saját felelősségét a bukásban - kiemelte: a hitelező bankok ellehetetlenítették a társaság reorganizációját. Szerinte külön vállalatok szakosodtak arra, hogy a jelzáloggal terhelt ingatlanokat – a bankokkal összejátszva - áron alul megszerezzék, majd azokat busás nyereséggel továbbadják. Mfor.hu tudósítás.
.
2010. január 28. 05:16:59Vállalatok
Végleg vége a Csiki-Begének
Végleg vége a Csiki-BegénekBár 2009 tavaszán még visszavonta a korábban kért csődvédelmet és külső tanácsadó vállalat segítségével reorganizációt tervezett végrehajtani a hatékonyabb működés és a fennálló hitelek törlesztése érdekében autós vállalkozásainál Csiki-Bege Lajos, a Fővárosi Bíróság december végi jogerős ítélete alapján január 7-én elkezdődött a felszámolási eljárás.
.
2009. április 23. 14:19:58Vállalatok
Csiki-Bege Lajos: Van élet a csődvédelem után is
Csiki-Bege Lajos: Van élet a csődvédelem után isVisszavonta március 28-án kelt, az autókereskedelemmel foglalkozó részleget érintő csődvédelmi kérelmét a Csiki-Bege cégcsoport, jelentette be sajtótájékoztatón Csiki-Bege Lajos, a csoport vezetője. Bár a lakópark- és az egészségmegőrző projektek nem állnak le, a megszorítások rájuk is vonatkoznak. Az autókereskedésből az alkalmazottak húsz százalékát bocsátják el.
.
2008. június 6. 08:34:00Vállalatok
Csiki-Bege Lajos: minden történetem a lehetetlentől kezdődik
Csiki-Bege Lajos: minden történetem a lehetetlentől kezdődikCsiki-Bege Lajos teherautóival már mindenki találkozott az utcán, de sokan nem tudják, hogy az autókereskedő legalább ekkora lendülettel dolgozik első lakóparkjának tervezésén és egészségmegőrző projektjein. Utóbbi kötődés orvos múltjából származik. Hol a határ: mennyi mindenhez érthet egy ember, és mennyi mindent lehet egyszerre egy kézben tartani? Többek közt erről is mesélt Csiki-Bege Lajos, a Csiki-Bege Kft. ügyvezetője és tulajdonosa az mfor.hu-nak.
hirdetés
hirdetés
.