Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Szikora János

2010. június 29. 07:49:59Makró
43 milliót és hathavi végkielégítést bukhat az APEH tegnap leváltott elnöke
43 milliót és hathavi végkielégítést bukhat az APEH tegnap leváltott elnökeUgyan távozik az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) éléről Szikora János, de közszolgálati jogviszonya még megmarad, vélhetően a kormánytisztviselőkről szóló törvény kihirdetéséig - írja a keddi Népszabadság. A Népszava szerint így mintegy 43 millió forinttól plusz hathavi végkielégítéstől esik el a volt elnök.
.
2010. június 28. 09:34:03Makró
Nem sokat gondolkodott a miniszter: ajtót mutatott Szikorának
Nem sokat gondolkodott a miniszter: ajtót mutatott SzikoránakVisszavonta az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) elnökének vezetői megbízását Dr. Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter - olvasható a tárca hétfői közleményében. Dr. Szikora Jánost 2005-ben a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei APEH igazgatóság éléről nevezte ki az adóhatóság elnökének az ugyancsak szabolcsi pénzügyminiszter Veres János.
.
2010. június 14. 05:19:59Makró
Nyáron leváltják az adóhivatal vezetését
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a lehető legkorábbi időpontban hajt végre személycseréket az APEH élén - közölte a Magyar Nemzet érdeklődésére a tárca sajtóosztálya.
.
2008. június 13. 07:04:55Makró
A törvényszegőket riogatja az APEH elnöke
Szikora János, az APEH elnöke a jogkövető polgároknak és cégeknek segítséget, míg a törvényszegőknek komoly retorziókat ígért a II. Nemzetközi Adókonferencián. Az elnök beszélt a hivatal fejlesztési terveiről, mely a mostani állapothoz képest már-már futurisztikus.
hirdetés
hirdetés
.