Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Árvai István

2008. augusztus 8. 11:59:00Vállalatok
Lemaradhatnak az olimpiáról a magyar dolgozók
Lemaradhatnak az olimpiáról a magyar dolgozókAz időeltolódás miatt várhatóan sok magyar munkavállaló maradhat le a pekingi olimpia számunkra releváns, fontos eseményeiről. A hazai munkaadók vajon lehetővé teszik-e, hogy a dolgozók ne maradjanak le a legfontosabb pillanatokról, honfitársaink esetleges győzelméről? Az mfor.hu bemutatja néhány nagyobb, Magyarországon jelen lévő cég gyakorlatát.
.
2008. július 24. 08:54:51Vállalatok
Külföldre koncentrál a Kész Kft.
Egyre jelentősebb szerepet kapnak a Kész Kft. életében a külföldi megbízások. Több ország is van a régióban, ahol bár számos megbízással rendelkezik a társaság, önálló vállalkozást nem működtet, s ahol van is ilyen, nem vagy nehezen győzik a munkát, számol be a Napi Gazdaság.
.
2008. január 17. 08:04:40Vállalatok
Nem marad munka nélkül a KÉSZ
Nagyon jelentős feladat lett volna a KÉSZ Kft. számára a kormányzati negyed-beruházás, de szerencsére több más komoly megbízása van a cégnek erre az évre, emellett jelentős projektekre pályáznak - mondta el a Napi Gazdaságnak Árvai István, a társaság pr-igazgatója.
.
2008. január 1. 11:44:34Vállalatok
Árvai István (önéletrajz)
Árvai István (önéletrajz)Árvai István jelenleg a KÉSZ Kft. és a KÉSZ Csoport pr- és kommunikációs igazgatója.
.
2007. május 21. 08:31:00Vállalatok
Holdinggá alakul a KÉSZ csoport
A holdinggá alakult KÉSZ csoport - amelynek vezető társasága az idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját - a következő hónapokban két, több milliárd forintos beruházással elkészült projektjét is elindítja: a nagyigmándi biodízelgyár június végén kezd termelni, és még a nyáron átadják a PPP-keretben felépült tiszalöki büntetés-végrehajtási intézetet is, írja a Világgazdaság.
hirdetés
hirdetés
.