Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Kapás Zsolt

2008. augusztus 14. 08:29:00Vállalatok
Nyári szabadságok: üdülő vezetők, ügyintéző alkalmazottak
Nyári szabadságok: üdülő vezetők, ügyintéző alkalmazottakA menedzserek átlagban két-három hét szabadságra mennek nyáron, de nem ritka az egy hónapos pihenés sem. Míg közülük a legtöbben belföldi vagy külföldi nyaralással töltik az időt, az alkalmazottakra inkább az jellemző, hogy többször vesznek ki kisebb időtartamú szabadságot, és a "relaxálás" sokszor az ügyintézést vagy a lakásfelújítást jelenti.
.
2008. január 1. 15:59:37Vállalatok
Kapás Zsolt (önéletrajz)
.
2007. október 2. 13:04:54Vállalatok | Személyes pénzügyek
A cégek is nyernek a megmozgatott dolgozókkal
A cégek is nyernek a megmozgatott dolgozókkalEgyre több vállalat ismeri fel, hogy érdemes sportolási lehetőséget biztosítani dolgozóinak egészségük megtartása érdekében. Hazánkban viszont a társaságok zöme még mindig úgy gondolja, hogy az erre szánt költség kidobott pénz.
.
2007. július 5. 08:46:00Vállalatok
Nem csak a lelket betegíti meg a munkahelyi stressz
Nem csak a lelket betegíti meg a munkahelyi stresszHazánk nemrég csatlakozott egy uniós kezdeményezéshez, amely a munkahelyi egészségfejlesztést igyekszik elősegíteni. A program során a munkaadókat arról próbálják meggyőzni, hogy a dohányzó, helytelenül táplálkozó és stresszes dolgozók által okozott bevételkiesést ellensúlyozni képes a sokszor minimális befektetést igénylő odafigyelés. A magyarok hat évvel élnek kevesebbet, mint az uniós átlag - a fő halálozási ok pedig a szív és az érrendszeri megbetegedések. Mfor.hu háttér.
.
2006. november 17. 13:36:00Vállalatok
Megbetegíti a dolgozókat a rossz munkahely
Megbetegíti a dolgozókat a rossz munkahelyUniós szinten is egyre komolyabban figyelnek a munkahelyi egészségvédelemre, s ez nem csupán a foglalkozási ártalmakból fakadó megbetegedések növekvő számára vezethető vissza. Európa-szerte gondot okoz ugyanis az egyre fogyatkozó népesség, azaz a munkaerőhiány is, ami alól hazánk sem kivétel. Az mfor.hu a héten tartott Egészségbarát Munkahely Konferencián szakembereket kérdezett a veszélyekről, az uniós gyakorlatról és a hazai helyzetről.
hirdetés
hirdetés
.