Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Kocsis István

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2012. május 17. 17:28:59Makró | Vállalatok
Újabb ügyben hallgatták ki gyanúsítottként Kocsis Istvánt
Újabb ügyben hallgatták ki gyanúsítottként Kocsis Istvánt, a BKV és az MVM volt vezérigazgatóját.
.
2012. április 14. 11:22:59Makró
Hűtlen kezelés miatt vádemelést javasol az NNI Kocsis István ellen
Hűtlen kezelés miatt vádemelést javasol a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Kocsis István, a Magyar Villamos Művek (MVM) volt vezérigazgatója és több, a céggel korábban kapcsolatban álló vállalkozó, így Kapolyi László volt szocialista országgyűlési képviselő ellen is.
.
2011. szeptember 6. 12:58:59Vállalatok
BKV: Kocsis István nem kap végkielégítést
Kocsis István, a BKV napokban távozott vezérigazgatója végkielégítés nélkül hagyja el a közlekedési vállalatot - közölte a BKV kedden.
.
2011. szeptember 5. 06:26:36Vállalatok
Közös megegyezéssel távozik Kocsis
Közös megegyezéssel távozik a BKV vezérigazgatói posztjáról Kocsis István – tájékoztatta vasárnap az MTI-t Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója.
.
2011. augusztus 16. 10:31:29Vállalatok
Gyanúsítottként hallgatták ki Kocsis Istvánt
Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki Kocsis Istvánt, a Magyar Villamos Művek Zrt. korábbi vezérigazgatóját.
.
2010. szeptember 17. 10:34:59Vállalatok
Kocsis cáfol: nem megy a Molhoz
Kocsis István, a BKV Zrt. vezérigazgatója cáfolja azokat a sajtóban megjelent híreket, melyek szerint őt nevezik ki a Mol elnök-vezérigazgatójává, erről a kérdésről ő senkivel sem tárgyalt - olvasható a BKV pénteki közleményében.
.
2010. szeptember 17. 05:49:06Vállalatok
Hernádi megy, Kocsis jön a Mol élére?
Szeptember végén, október elején távozik a Mol Nyrt. éléről Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató, helyét a több állami cég felső vezetői posztját már betöltött Kocsis István veheti át - írta pénteki számában több, de pontosan meg nem nevezett forrásra hivatkozva a Világgazdaság.
.
2010. január 12. 11:36:41Vállalatok
Kocsis: a BKV a tárgyalások folytatását javasolja
A BKV vezetése azt javasolja a szakszervezeteknek, hogy kedd délután 2 órakor folytassák az egyeztetést - közölte Kocsis István, a cég vezérigazgatója a Fővárosi Védelmi Bizottság kedd reggeli ülését követő sajtótájékoztatón, Budapesten.
.
2009. szeptember 30. 16:46:44Vállalatok
Kocsis feljelentést tett a BKV szerződései miatt
A BKV vezérigazgatója feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen a menedzserszerződések kapcsán, különösen nagy vagyoni kárt okozó bűncselekmény gyanúja miatt. Kocsis István ezt a lépését szerdán sajtótájékoztatón jelentette be Budapesten.
.
2009. szeptember 16. 04:31:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Klados és Simor fizetése csak "kismiska"
Klados és Simor fizetése csak "kismiska"Klados Gusztáv és Simor András a legjobban kereső, közpénzekből fizetett magyar topmenedzser. Mindkettejük havi bruttó alapbére nyolcmillió forint felett van – ez több mint negyvenszerese a hazai bruttó átlagkeresetnek, a legjobban fizetett angol és német vezetők fizetéséhez képest viszont csak "kismiska".
.
2009. szeptember 4. 05:01:59Vállalatok
Kocsis még nem foglalkozik 43 milliós végkielégítésével
Kocsis még nem foglalkozik 43 milliós végkielégítésévelA nyár óta sorozatos végkielégítési botrányoktól hangos fővárosi közlekedési vállalat vezérigazgatója jelenleg nem tud választ adni arra a kérdésre, lemondana-e saját, közel félszáz milliós végkielégítéséről.
.
2009. augusztus 14. 03:46:51Vállalatok
A sokadik százmillióba bukhat bele Kocsis
Kocsis István vezérigazgató menesztését kezdeményezik a fővárosi szocialisták, mivel a BKV-nál kialakult helyzet megoldására a jelenlegi vezetővel nem látnak esélyt - közölte Burány Sándor, az MSZP budapesti elnöke és Steiner Pál, a fővárosi MSZP frakcióvezetője csütörtökön. A BKV közben újabb 100 milliós végkielégítést fizethet ki a Somodi Lászlónak, cég volt közlekedési vezérigazgató-helyettesének, ha úgy dönt a bíróság.
.
2009. augusztus 13. 10:21:58Vállalatok | Személyes pénzügyek
Kocsis: titkolták Szalainé végkielégítését
A BKV vezérigazgatója szerint eltitkolták előle a csaknem 100 millió forintos végkielégítés után továbbfoglalkoztatott volt humánpolitikai igazgató végkielégítési ügyét; Kocsis István a 168 órának adott, csütörtökön megjelent interjúban a történtekért elődeire hárította a felelősséget.
.
2009. augusztus 12. 09:01:52Vállalatok
Kocsis mégis tudott a végkielégítésekről?
Kocsis István, a BKV vezérigazgatója tudhatott arról a csaknem százmillió forintos végkielégítésről, amelyet Szalainé Szilágyi Eleonóra, a BKV volt humánpolitikai igazgatója engedélyezett magának - írta szerdán a Népszabadság.
.
2009. augusztus 10. 16:11:59Vállalatok
Távozik a MÁV-tól a BKV vezére
Lemondott Kocsis István a MÁV-Startnál betöltött igazgatósági elnöki, illetve tagsági posztjáról - értesült az MTI hétfőn. A távirati iroda úgy tudja, a BKV Zrt. vezérigazgatója augusztus 11-ével mondott le a MÁV-Startnál betöltött tisztségeiről.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.