Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Patai Mihály

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2016. február 9. 08:16:59Makró
Patai: konjunktúra vár bankokra
Vége a hét szűk esztendőnek, ez már egy új gazdasági ciklus, konjunktúra vár pénzintézetekre - mondta Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke a Magyar Idők keddi számában megjelent interjúban.
.
2014. május 9. 10:58:59Makró
Patai: "Normális mértékű" bankadó kell!
A pénzügyi tranzakciós illeték, illetve a speciális bankadó csökkentését tartja az egyetlen helyes iránynak Patai Mihály. A Bankszövetség elnöke erről a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában beszélt. Hozzátette, hogy a szervezet a jövőben is együttműködésre törekszik a kormánnyal.
.
2013. március 22. 15:01:59Makró | Vállalatok
Ismét Patai lett a Bankszövetség elnöke
Patai Mihályt, az Unicredit Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatóját választotta elnökének pénteki testületi ülésén a Magyar Bankszövetség.
.
2013. január 22. 11:37:59Makró
Alaptalanok a Pataival kapcsolatos pletykák
Az Unicredit szerdán délelőtt cáfolta a Patai Mihály jegybanki szerepvállalásával kapcsolatos sajtóértesüléseket.
.
2012. november 20. 16:04:59Makró
Scheerlinck és Patai a 2012-es év bankárai
2012-ben hetedik alkalommal került megrendezésre a MasterCard év bankja verseny. A hazánkban működő pénzintézetek vezetői titkos szavazással 35 jelölt közül választották ki a MasterCard “Az év bankára 2012” kategória első helyezettét. A szavazatok alapján Hendrik Scheerlinck, a K&H Bank vezérigazgatója megosztva a címet Patai Mihállyal nyerte el az Év bankára 2012 kitüntetést, olvasható a K&H közleményében.
.
2012. november 13. 10:22:59Makró
Lemondott a Bankszövetség elnöke
Lemondott tisztségéről Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke.
.
2012. október 17. 22:34:36Makró
Távozhat Patai a Bankszövetség éléről
Felajánlotta lemondását Patai Mihály, a bankszövetség elnöke, ha a szerdán bejelentett egyenlegjavító-csomag bankokat sújtó részéből törvény lesz - írta egy neve elhallgatását kérő bankvezetőre hivatkozva szerdán este az origo.
.
2012. szeptember 27. 17:01:59Makró
Patai: az adózóknak egy petákjába sem került a bankok stabilitása
Patai: az adózóknak egy petákjába sem került a bankok stabilitásaA szakmai szövetség elnöke szerint nincs ma a magyarnál stabilabb bankrendszer a kontinensen, ráadásul ezt úgy sikerült elérni, hogy az adófizetőknek "egy petákjába" sem került - hangzott el egy csütörtöki konferencián. A szakember szerint egyre kisebb lesz a "banktorta", hiszen sorra tűnnek el a korábban hagyományosan vonzó termékek. Mfor.hu-tudósítás.
.
2012. május 16. 12:16:59Makró
Patai: a tranzakciós adót nem lehet kikerülni
A Magyar Bankszövetség elnöke biztos abban, hogy több tárgyalási fordulóban egyezségre tudnak jutni a kormánnyal, és lesz megállapodás a tranzakciós illeték bevezetésének feltételeiről.
.
2012. május 11. 07:42:13Makró
Patai: a tönk szélére küldené a bankszektort a tranzakciós adó
Patai: a tönk szélére küldené a bankszektort a tranzakciós adóPatai Mihály szerint a kormánynak újra kellene gondolnia a tranzakciós adót, mert az elképzelés ellentmondásokat tartalmaz, és két "katasztrofális" év után gyakorlatilag a tönk szélére küldené a magyar bankszektort, amely így nem tudna hozzájárulni a magyar gazdaság növekedéséhez.
.
2011. december 21. 04:40:59Makró
Patai Mihály: a következő években nem lesz gazdasági növekedés
Patai Mihály szerint a következő években Magyarországon nem lesz gazdasági növekedés, nem szabad növekedési álmokat kergetni. A Magyar Bankszövetség elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában kedden arról is beszélt, hogy a bankrendszer a bankadóból 40-50 milliárd forintot igényelhet majd vissza.
.
2011. december 16. 10:04:58Makró
Patai: jelentősen csökkentek a magyar gazdasághoz társított kockázatok
A kormány és a bankok között született megállapodás a devizahitelesek megsegítéséről jelentősen csökkenti a magyar gazdasághoz társított kockázatokat - mondta Patai Mihály, a Bankszövetség elnöke a Reuters brit hírügynökségnek adott interjúban.
.
2011. szeptember 30. 11:34:59Makró
Patai a végtörlesztésről: nem lehet tovább feszíteni a húrt
Patai a végtörlesztésről: nem lehet tovább feszíteni a húrtMár a bankadó is pofon volt a bankrendszernek, de azt lenyelték. Most azonban a végtörlesztés az utolsó lépés a katarzis előtt, nem lehet tovább feszíteni a húrt - mondta egy pénteki rendezvényen a Bankszövetség első embere. Hozzátette: a következő években komoly átrendeződés indulhat el a pénzügyi szektorban, de a lényeg nem fog változni. Mfor.hu-tudósítás
.
2011. szeptember 6. 04:31:42Makró | Befektetés
Távozik Patai Mihály a tőzsde éléről
Lemondott a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) elnöki tisztéről Patai Mihály, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója hétfőn - értesült az MTI.
.
2009. szeptember 16. 16:01:52Makró
Decembertől nem emelhetik ész nélkül díjaikat a bankok
Decembertől nem emelhetik ész nélkül díjaikat a bankokSikerült megállapodni a bankok önszabályozásáról, sőt, 13 pénzintézet alá is írta a dokumentumot. Így decembertől nem emelhetik ész nélkül díjaikat, illetve a PSZÁF büntetést szabhat ki azokra, akik nem teljesítik a vállalt feltételeket. Mfor.hu-tudósítás.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.