Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Nouriel Roubini

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2014. május 9. 15:04:59Makró
Roubini: egy újabb válság küszöbén állunk
Roubini: egy újabb válság küszöbén állunkEgy újabb hitelválság eljövetelére figyelmeztet Nouriel Roubini, aki már a 2008-as összeomlást is megjósolta.
.
2012. július 7. 10:37:59Makró
Roubini: 2013-ban jöhet "a tökéletes vihar"
Három-hat hónapon belül ellehetetlenül Olaszország és Spanyolország piaci finanszírozása, és ezzel megkezdődik az euróövezet felbomlása, ha nem indulnak el a szükséges reformok, a fiskális unió, a bankunió és a transzferunió kialakítása - véli Nouriel Roubini.
.
2012. április 3. 19:31:59Makró
"Jobb a békés válás, mint a rossz házasság" - Roubini az eurózónáról
"Jobb a békés válás, mint a rossz házasság" - Roubini az eurózónáról"Mint amikor egy házasság már nem működik, az euróövezetnek is el kell fogadnia a sorsot: meg kell osztani a vagyont és el kell válni" - írja Nouriel Roubini és Arnab Das a Financial Times egyik cikkében.
.
2012. március 30. 14:10:59Makró
Roubini: eurónak a dollár szintjéig kell gyengülnie
Roubini: eurónak a dollár szintjéig kell gyengülnieNouriel Roubini véleménye szerint az eurónak egészen a paritásig kellene süllyednie a dollárral szemben, hogy visszaállítsák az európai periferiális gazdaságok növekedését.
.
2012. március 12. 17:04:59Makró
Roubini: először a görögök, majd a portugálok lépnek ki az eurózónából
Portugália az adósságának átalakítása után elhagyhatja az eurózónát, mivel ő ez eurózóna következő gyenge láncszeme - nyilatkozta Nouriel Roubini még pénteken a CNBC-nek.
.
2012. február 8. 16:19:59Makró
Roubini: elkezdődhet a piacok szárnyalása, most legalábbis úgy tűnik
Roubini: elkezdődhet a piacok szárnyalása, most legalábbis úgy tűnikRoubiniék szerint a tőzsde az év közepéig tartó szárnyalásnak indult - nyilatkozta egyik alkalmazottja a CNBC-nek.
.
2012. január 11. 16:31:59Makró
Roubini: 3-5 éven belül felbomolhat az Európai Unió
Roubini: 3-5 éven belül felbomolhat az Európai UnióNouriel Roubini a The Economic Timesnak adott interjújában az Európai Unió és az euróövezet jövőjéről beszélt: szerinte 3-5 éven belül komoly gondok lehetnek.
.
2011. szeptember 7. 10:46:59Makró | Befektetés
Roubini: akár már 2013 előtt jöhet az újabb összeomlás
Roubini: akár már 2013 előtt jöhet az újabb összeomlásNouriel Roubini, vagyis Dr. Balsors szerint a világgazdaságban jelenleg tapasztalható lassulás egy újabb pénzügyi válság előjele.
.
2011. június 14. 11:49:56Makró | Befektetés
Széthullik az eurózóna – Dr. Balsors ismét sötét jövőt jósol
A nemzetközi sajtóban gyakran Dr. Balsors néven emlegetett Nouriel Roubini ismét komor előrejelzést tett közzé a Financial Timesban megjelenő blog bejegyzésében. A közgazdász szerint egyre nő az esélye az eurózóna felbomlásának.
.
2010. június 29. 12:14:05Makró
Roubini: Görögországnak azonnali adósság-átalakításra van szüksége
Görögországnak rendezett körülmények közötti, azonnali adósságállomány-átalakításra van szüksége, mivel a pénzügyi segélycsomagok csak elodázzák az "elkerülhetetlen" fizetésképtelenné válást, és még azzal a kockázattal is járnak, hogy ez szabályozhatatlan körülmények közepette következik majd be - írta a keddi Financial Timesban Nouriel Roubini.
.
2010. június 7. 05:49:59Makró
A megmondó professzor szerint Orbánék új megszorításokra készülnek
A magyar kormány talán azért túlozza el az ország pénzügyi nehézségeit, hogy új megszorító intézkedésekre készítse fel az ország társadalmát - idézte Nouriel Roubini neves amerikai közgazdászt a Bloomberg Businessweek üzleti magazin.
.
2010. január 29. 11:51:21Makró
Roubini: továbbra is jelentős a pénzügyi bizonytalanság Kelet-Közép-Európában
Továbbra is jelentős a pénzügyi bizonytalanság a balti államokban, Magyarországon, Romániában és Bulgáriában - jelentett ki Nouriel Roubini világhírű amerikai közgazdász Davosban egy osztrák lapnak.
.
2009. október 23. 16:01:59Makró
Doktor Balsors: Magyarországnak is korai még fellélegezni
Doktor Balsors: Magyarországnak is korai még fellélegezniAz elmúlt hónapokban jelentős javulás volt megfigyelhető a közép-kelet-európai országokban: már nem fenyeget a régió teljes gazdasági összeomlása, illetve javult a befektetők kockázatéhsége - írja cikkében Nouriel Roubini, a New York Egyetem professzora az amerikai Forbes magazinban. Ugyanakkor a hírhedten pesszimista közgazdász szerint még korai fellélegezni, hiszen maradtak kockázatok a kilábalással kapcsolatban. Többek között nem tudni, hogy az IMF meddig lesz ilyen türelmes a költségvetési hiányok tekintetében.
.
2009. október 6. 10:41:58Makró
Már a következő válságot jósolja Roubini
Dr. Végzet szerint már elültettük a pénzügyi instabilitás következő ciklusának magvait.
.
2009. augusztus 27. 07:36:51Makró
Szitkozódhat, aki Roubinire hallgatott
Aki befektetéseivel követte a Dr. Végzetként is ismert Nouriel Roubini tőzsdei visszaesést előrevetítő tavaszi jóslatait, az bizony kimaradt az S&P-500 52 százalékos rallyjából. A nagy gazdasági világválság óta a legpusztítóbb pénzügyi krízist még 2006-ban megjövendölő Nouriel Roubini szerint a gazdaság jelenlegi állapota alapján még mindig nem jött el az idő a tőzsdei befektetésekre - írja a Bloomberg alapján a Napi Gazdaság.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.