Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Zolnay Judit

2015. július 22. 11:35:30Vállalatok
Új vezérigazgatója van a MetLife biztosítónak
Dr. Zolnay Judit váltotta Bartók Jánost a biztosító élén.
.
2010. április 20. 10:41:59Makró | Befektetés
Az államtól várnánk a nyugdíjat, de tudjuk, hogy hiába
Az államtól várnánk a nyugdíjat, de tudjuk, hogy hiábaMiközben a magyarok fele szerint az állam felelőssége, hogy gondoskodjon a nyugdíjasokról, azt mindössze 3 százalékuk hiszi, hogy nyugdíjba vonulásukkor biztosítja is majd részükre a megfelelő mértékű juttatást - derül ki egy friss felmérésből. Ennek ellenére igen alacsony azon aktív korúak aránya is, akik rendszeresen tesznek félre nyugdíjas éveikre.
.
2008. november 25. 08:39:25Vállalatok
Nagycsaládosként is lehet egy nő csúcsvezető
Nagycsaládosként is lehet egy nő csúcsvezetőSok, sikerre érdemes női munkavállaló nem tudja kellőképpen menedzselni önmagát Zolnay Judit szerint. Az Aviva Életbiztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese az mfor.hu-nak nyilatkozva úgy vélte: annak a hölgynek, aki karrierre vágyik, ki kell néha lépnie komfortzónájából, tennie kell azért, hogy elismerjék munkáját, és meg kell tanulnia versengeni. Interjú hazánk egyik legsikeresebb női menedzserével, három gyermek édesanyjával.
.
2008. november 11. 16:34:41Vállalatok
Minden sikeres nő mögött áll egy férfi
Minden sikeres nő mögött áll egy férfiA női vezetőknek is szükségük van támaszra – legyen az férj vagy mentor. Csak megfelelő önismerettel, kiegyensúlyozott magánélettel és kellő bátorsággal érhet el egy hölgy igazán nagy sikert munkahelyén, hasonlóan férfi kollégáihoz – ebben egyetértettek a Vezető nő című keddi konferencia résztvevői. Az eseményen az mfor.hu azt is megtudta, hogy továbbra sincs csodaszer a siker eléréséhez, és időnként mindenkinek ki kell lépnie a komfortzónájából, ha karriert akar építeni.
.
2007. január 24. 18:51:00Vállalatok
Lejárt a férfias nők ideje
Lejárt a férfias nők idejeAz igazán hatékony női vezetők saját feminim képességeiket kihasználva tudnak sikeresek lenni, hangzott el a második alkalommal megtartott "A vezető nő - a női vezető" konferencián szerdán. A budapesti rendezvényen szakértők és női felsővezetők osztották meg egymással szakmai és személyes tapasztalataikat. Az mfor.hu arra kereste a választ, hogyan lesz egy szervezet eredményesebb a női vezetés által hozzáadott értékektől.
hirdetés
hirdetés
.