Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Somody Imre

2007. október 1. 06:59:58
Átadták a magyar Nobel-díjat
Átadták a magyar Nobel-díjatVasárnap este átadták a Bolyai-díjat, a magyar tudományos élet egyik legrangosabb elismerését. A díj történetének negyedik nyertese Dr. Lovász László matematikus professzor, az ELTE TTK Matematika Intézetének igazgatója. A gálaműsoron Dr. Sólyom László, a Magyar Köztársaság elnöke - aki egyben a Bolyai-díj 2007 Díjbizottságának elnöke is - adta át az elismerést, amellyel ötvenezer euró (mintegy 13 millió forint) összegű pénzjutalom jár.
.
2006. március 13. 08:51:00Vállalatok
A BÉT elnöke a budapesti olimpiáról: Merjünk nagyot gondolni!
A BÉT elnöke a budapesti olimpiáról: Merjünk nagyot gondolni!Az mfor.hu Staféta című sorozatában Somody Imre, a Somody Kft. ügyvezető igazgatója olimpiarendezéssel kapcsolatos kérdésére Szalay-Berzeviczy Attila válaszol. A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) elnöke Dr. Kocsis Istvánnak, a Magyar Villamos Művek Zrt. vezérigazgatójának adja majd tovább a stafétabotot.
.
2006. március 6. 08:31:00Vállalatok
Somody válasza Kókának: A politika enged az egészségügyi lobbiknak
Somody válasza Kókának: A politika enged az egészségügyi lobbiknakA Menedzsment Fórum Staféta című új sorozatában Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter kérdésére dr. Somody Imre válaszol. A Somody Kft. ügyvezető igazgatója a stafétabotot Szalay-Berzeviczy Attilának, a BÉT elnökének adja tovább.
.
2005. január 1. 23:59:00
Dr. Somody Imre
hirdetés
hirdetés
.