Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Takács János

2013. július 22. 11:52:59Vállalatok
Távozott posztjáról Takács János, az Electrolux Lehel vezére
Távozott beosztásából Takács János, az Electrolux Lehel Kft. vezérigazgatója, a svéd cég kelet-közép-európai holdingjának vezetője.
.
2010. július 15. 16:44:56Makró | Vállalatok
Országstratégiát sürget a HEBC
Országstratégia megalkotását, a maastrichti kritériumok teljesítését, az adórendszer egyszerűsítését és átláthatóbbá tételét szorgalmazza csütörtökön megjelent jelentésében a Magyar Európa Üzleti Tanács (HEBC), amelyet Fenntartható versenyképesség címmel sajtótájékoztató keretében ismertettek.
.
2009. június 3. 06:19:55Makró
Oszkó az offshore cégekre szállna rá
A Gazdasági Egyeztető Fórum keddi ülésén Oszkó Péter azt mondta, hogy adókkal akadályozzák meg, hogy offshore cégekbe vándoroljanak pénzek Magyarországról. A fórum résztvevői azokat az intézkedéseket hiányolták, amelyek az adózók körét szélesítenék.
.
2009. március 27. 12:09:52Makró
Az Electrolux vezére lehet az új miniszterelnök-jelölt
Az Electrolux vezére lehet az új miniszterelnök-jelöltTakács János, a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az MTI azon információját, hogy ő Gyurcsány Ferenc új miniszterelnök-jelöltje. Időközben kiderült, az SZDSZ nem fogadta el Takácsot, inkább - sajtóhírek szerint - Bokros Lajos mellett kardoskodik.
.
2008. november 26. 17:59:43Makró | Vállalatok
Csaknem felére eshet itthon az autóeladások száma
Csaknem felére eshet itthon az autóeladások száma"A magyar autópiac az utóbbi években elszakadt a valóságtól, az eladott autók számának 240 ezerről 140-150 ezer környékére kell csökkennie" - mondta el Gablini Gábor, a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének elnöke a "Krízis és túlélés" című szerdai konferencián. Az eseményen felszólalt Fekete István, a Joint Venture Szövetség elnöke is, aki szerint az európai gazdaságok lassulása miatt új exportpiacokra kell koncentrálniuk a magyar vállalatoknak.
.
2008. július 3. 14:39:00Vállalatok
Markánsabb hangot ígér a MOSZ új elnöke
Markánsabb hangot ígér a MOSZ új elnökeAz eddiginél erőteljesebben kívánja kifejezésre juttatni a menedzser-társadalom gazdaságpolitikára vonatkozó javaslatait Takács János. A Menedzserek Országos Szövetségének (MOSZ) új elnöke azt is bejelentette, hogy jövőre - Kiváló Menedzser néven - újabb pályázatot hirdetnek a hazai vezetők számára.
.
2008. június 2. 17:39:36Vállalatok
Új elnököt választott a Menedzserek Országos Szövetsége
Új elnököt választott a Menedzserek Országos SzövetségeTakács Jánost, az Electrolux Közép-Kelet Európai Holding vezérigazgatóját, az Electrolux Lehel igazgatóját választották elnöknek a Menedzserek Országos Szövetségének hétfői tisztújító közgyűlésén, Budapesten.
.
2006. július 20. 17:31:00Vállalatok
A gazdaságot a korrupció is visszahúzza
A gazdaságot a korrupció is visszahúzzaAz országban mára kialakult helyzet miatt a megszorításokat nem kerülhettük el, a gazdaságot dinamizáló elképzelések azonban hiányoznak a kormány terveiből – ezen a véleményen vannak a Magyar Európai Üzleti Tanács (HEBC) tagjai. A multinacionális cégeket képviselő hazai szervezet országjelentéséből kiderül, hogy a korrupció mihamarabbi csökkentésére lenne szükség, tudósít az mfor.hu.
.
2006. január 27. 08:41:59Vállalatok
Az év hazai menedzserei: Mi kell a sikerhez?
Az év hazai menedzserei: Mi kell a sikerhez?Egy modern gondolkodású üzletembernek törekednie kell az országhatárok túllépésére, harminc alatt pedig némi szerencse is kell az érvényesüléshez, nyilatkozták az mfor.hu-nak az "Év menedzsere 2005" pályázat januárban megválasztott győztesei. A MOSZ idén Takács Jánost, az Electrolux közép-kelet-európai régiójának vezetőjét és Rudas Gábort, a Klubrádió vezérigazgatóját díjazta.
.
2006. január 25. 18:01:00Vállalatok
Az Electrolux vezére lett az év menedzsere
Takács Jánost, az Electrolux közép-kelet-európai holdingjának vezetőjét választották meg az év menedzserévé, "Az év fiatal menedzsere 2005" pályázat győztese pedig Rudas Gábor, a Klubrádió Zrt. vezérigazgatója lett. Mint ismert, a szakmai érdekképviseleti szervezetként 17. éve működő Menedzserek Országos Szövetsége 2005-ben már 11. alkalommal írta ki a két pályázatot.
.
2005. január 1. 23:59:00
Takács János
hirdetés
hirdetés
.