Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Ablonczy Balázs

2010. szeptember 13. 07:04:59Vállalatok
Itthon annyi hardver lett már eladva, hogy fél Európa elműködne rajta
Itthon annyi hardver lett már eladva, hogy fél Európa elműködne rajtaEgy jól megtervezett három-négy éves munkával az állam évente több tízmilliárd forintot spórolhatna meg a kormányzati informatika üzemeltetésén - mondta az mfor.hu-nak adott interjúban Ablonczy Balázs, az SAP hazai ügyvezető igazgatója. A szakember szerint ennek persze lenne beruházásigénye, de a befektetések egy-két éven belül megtérülhetnek. Mfor.hu-interjú.
.
2009. november 26. 09:21:56Makró | Vállalatok
A sukorói szerződés érvénytelenségét kéri az állam
A múlt héten beadta a bírósági keresetet a Sukoró-ügyben a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) ZRt., a vagyonértékelés nyilvánosságra hozataláról szóló elsőfokú bírósági döntéssel kapcsolatban azonban még mérlegelik a lehetőségeket - mondta el Kamarás Miklós, a szervezet vezérigazgatója szerdán az MTI-nek.
.
2009. szeptember 15. 18:31:59Vállalatok
Utószezonban bulizik Siófokon az IT-szektor krémje
Vasárnaptól keddig tartják Siófokon az SAP World Tour konferenciasorozat hazai rendezvényét, mely több mint 700 résztvevőjével Magyarország legnagyobb IT-üzleti eseménye. A konferencián a résztvevők több mint 80 előadást hallgathatnak meg, mellette pedig jut idő pihenésre, illetve esténként kikapcsolódásra is.
.
2009. július 16. 10:31:58Vállalatok
SAP: magyar ügyvezető a szlovén vállalat élén is
SAP: magyar ügyvezető a szlovén vállalat élén isAz SAG AG bejelentette, hogy Ablonczy Balázs személyében új ügyvezető igazgatót nevezett ki szlovéniai leányvállalatának élére, a szakember jelenlegi pozíciójának - az SAP Hungary Kft. ügyvezetői posztja - megtartása mellett.
.
2009. január 12. 22:09:46Vállalatok
Új ügyvezető az SAP Hungary Kft. élén
Új ügyvezető az SAP Hungary Kft. élénAblonczy Balázs személyében új ügyvezető igazgató felel az SAP Hungary Kft. tevékenységéért.
hirdetés
hirdetés
.