Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Gaál Gyula

2009. július 6. 09:16:55Vállalatok
MÁV: tíz év, öt vezér, brutális veszteségek
MÁV: tíz év, öt vezér, brutális veszteségekMúlt héten tíz éven belül az ötödik vezért nevezte ki a MÁV élére a közlekedési miniszter. A vezetők általában a politikai erőviszonyok változásával párhuzamosan váltották egymást a vasúttársaság élén - egytől egyig hangzatos reformtervekkel vágtak neki munkájuknak, ennek ellenére a cég masszívan veszteséges maradt. A most Andrási Miklós és Heinczinger István által megvalósítandó közös vezérlésre már volt példa 2005-ben – akkor a Gaál Gyula-Mándoki Zoltán páros alig nyolc hónapot húzott ki együtt. Mfor.hu háttér.
.
2005. november 8. 08:01:00Vállalatok
Heti Hármas: Bartus, Fodor, Gaál
Heti Hármas: Bartus, Fodor, GaálAz mfor.hu hetente megjelenő sorozata keretében ezúttal a Coop, az Ericsson és a MÁV első számú vezetőjét kérdezte a legaktuálisabb témákról, a tőzsde megítéléséről, a madárinfluenzáról és a körbetartozásról.
.
2005. október 24. 09:06:00Vállalatok
Gaál Gyula: A Nyugattal versenyezne a MÁV
Gaál Gyula: A Nyugattal versenyezne a MÁVA fejlett európai országok vasúttársaságaival szemben a MÁV és a környező országok azonos profilú vállalatai csak összefogással lehetnek versenyképesek – nyilatkozta az mfor.hu-nak Gaál Gyula. A MÁV elnök-vezérigazgatója a Visegrádi Országok vasútjainak múlt heti vezérigazgatói találkozóján adott interjút lapunknak.
.
2005. augusztus 18. 08:31:00Vállalatok
A Bombardier a MÁV-ot, a MÁV Friderikuszt támadja
A Bombardier szerint ajánlata 8 milliárd forinttal kedvezőbb a Stadlerénél, a MÁV ennek szöges ellentétét állítja, és egyúttal pert indít Friderikusz ellen. Mfor.hu körkép.
.
2005. január 1. 23:55:00
Gaál Gyula
hirdetés
hirdetés
.