Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Karim Makhlouf

2010. augusztus 4. 11:29:59Vállalatok
Másfél év után veszi kalapját a Malév alvezére
Másfél év után veszi kalapját a Malév alvezéreKözös megegyezéssel távozott a Malévtől Karim Makhlouf, a cég kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.
.
2009. október 22. 08:46:59Vállalatok
Történetének legnagyobb spórolásába kezdett a Malév
Történetének legnagyobb spórolásába kezdett a MalévA cég fennállásának legnagyobb mértékű költségcsökkentésén esik át a Malév, mondta el az mfor.hu-nak adott interjúban Karim Makhlouf kereskedelmi vezérigazgató-helyettes. A spórolás jegyében csökkentik a létszámot, külföldi irodákat zárnak be, a járatok számát négy-öt százalékkal vágják vissza a téli menetrendben, két célállomást pedig felfüggesztenek. Bizakodásra adhat okot, hogy az elmúlt negyedévben átlagban tíz százalékkal nőtt az utasszám – igaz, az egész iparágra jellemző árcsökkenés miatt a bevételek visszaestek. A vezérigazgató-helyettes azonban bízik abban, hogy a következő lépésben utóbbit is sikerül stabilizálni, két-három éven belül pedig profitot termel majd az elmúlt években rendszeresen évi több mint tízmilliárd forint veszteséget összehozó, súlyos likviditási problémákkal küzdő légitársaság.
.
2009. január 16. 07:44:08Vállalatok
Kiegészült a Malév vezetése
Kiegészült a Malév vezetéseKét új vezérigazgató-helyettest nevezett ki a Malév: Nemes Anikó a légitársaság értékesítési és marketingtevékenységét irányítja, Karim Makhlouf pedig a kereskedelmi tervezési vezérigazgató-helyettesi pozíciót tölti be.
hirdetés
hirdetés
.