Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Gerse Károly

2010. december 17. 07:46:11Vállalatok
Gerse kapta az idei Gábor Dénes-díjat
Az innováció területén elért eredményei elismeréseként a NOVOFER Alapítvány kuratóriumának döntése alapján Gábor Dénes-díjban részesült Dr. Gerse Károly az MVM Zrt. törzskari vezérigazgató-helyettese. A díjat ünnepélyes keretek között december 16-án a Parlament Főrendiházi termében a kormány részéről Dr. Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, valamint Garay Tóth János a kuratórium elnöke adta át.
.
2009. december 1. 22:01:58Vállalatok
Mindenki építené a paksi atomerőművet
Még nem dőlt el, hogy milyen blokkok épülnek majd Pakson, de várhatóan nyomott vizes technológiát választanak. A tender várhatóan 2011 végére készül el. A lehetséges építők mindegyike megkereste már a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt-t hangzott el a paksi atomerőmű bővítéséről szóló konferencián kedden, Pakson.
.
2009. január 23. 08:39:59Vállalatok
Gerse Károly: a biztonságos energiaellátáshoz több lábon kell állni
Gerse Károly: a biztonságos energiaellátáshoz több lábon kell állniNem talált versenyjogi szabálytalanságot az Európai Bizottság a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt.-nél folytatott versenyjogi vizsgálat során, melynek részleteiről Gerse Károly, a társaság vezérigazgató-helyettese beszélt az mfor.hu-nak adott interjúban. A szakember a napokban zárul orosz-ukrán gázvita tanulságának tartja, hogy diverzifikálni kell a forrásokat a biztonságos energiaellátás érdekében.
hirdetés
hirdetés
.