Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Simon Gábor

2013. július 23. 11:40:59Vállalatok
Új vezérigazgatót neveztek ki a Volánbusz Zrt.-nél
Határozatlan időre Dévényi Gergelyt nevezték ki a Volánbusz Zrt. vezérigazgatójának - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt.
.
2009. július 22. 16:06:59Vállalatok
Normál munka helyett feketézik a segélyen élők egy része
Normál munka helyett feketézik a segélyen élők egy részeSimon Gábor, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára szerint azért nem fogadja el a kiközvetített állást a segélyen élők mintegy tíz százaléka, mert inkább feketemunkával keresi meg mindennapi betevőjét. Az "Út a Munkához" program keretében eddig 80 ezer ember cserélte a rendszeres szociális segélyt állásra, mintegy húszezren viszont visszautasították a felkínált lehetőséget. Az államtitkár úgy véli, az elmúlt hónapokban összességében javult a foglalkoztatási helyzet, a Fidesz szerint viszont csak sikerpropaganda folyik. Az biztos, hogy a március-májusi időszakban gyakorlatilag minden munkaerőpiaci mutató romlást mutatott a KSH adatai szerint.
.
2009. március 16. 17:04:37Vállalatok
Bővült a Horváth és Társai DLA Piper ügyvédi iroda
Bővült a Horváth és Társai DLA Piper ügyvédi irodaA Horváth és Társai DLA Piper nemzetközi ügyvédi iroda adó- és energiajogi specialistákkal erősítette tovább csapatát.
hirdetés
hirdetés
.