Menedzser

Címkék / Menedzser Címkék / Budafoki Róbert

2013. szeptember 20. 14:13:59Vállalatok
Budafoki Róbert távozik a Magyar Telekomtól
Budafoki Róbert távozik a Magyar TelekomtólA Magyar Telekom Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy Budafoki Róbert a társaság vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese, a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója 2013. szeptember 30-i hatállyal távozik mindkét pozíciójából.
.
2006. június 6. 14:16:00Vállalatok
Magyarok a Cisco regionális vezetőségében
A Cisco Systems hároméves növekedési stratégiájának megfelelően tovább erősíti jelenlétét a közép-kelet-európai régióban, és ezen belül Magyarországon is. Ennek keretében magyar vezetők regionális megbízásokat kaptak.
.
2005. december 6. 17:01:00Vállalatok
Heti Hármas: Budafoki, Vityi, Fazekas
Heti Hármas: Budafoki, Vityi, FazekasHetente megjelenő sorozatunkban ez alkalommal a Cisco Systems és a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatóját kérdeztük meg három aktuális kérdésről: a növekvő minimálbérekről, a céges adományokról és az év végi vállalati működésről. Harmadik megszólalónk válaszai lapzártánkig nem érkeztek meg.
.
2005. október 11. 09:31:00Vállalatok
Heti hármas: Beck, Budafoki és Polgár
Heti hármas: Beck, Budafoki és Polgár A hazai vezető menedzsereket megszólaltató sorozatában ezen a héten Beck Györgyöt, Budafoki Róbertet és Polgár Csabát kérdezte az mfor.hu három aktuális témáról: a nemzetközi rendezvények gazdasági következményeiről, a dolgozói bérekről és közterhekről, illetve a kereskedelmi törvényben is szereplő vasárnapi nyitvatartásról.
.
2005. január 1. 23:50:00
Budafoki Róbert
hirdetés
hirdetés
.